counter

Σάκης Ρουβάς: Θα γίνει αγρότης!

Σάκης Ρουβάς: Θα γίνει αγρότης!
Σάκης Ρουβάς: Θα γίνει αγρότης!

Σάκης Ρουβάς

Με την ελληνική γη αποφάσισε να ασχοληθεί ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος εδώ και καιρό οργώνει τη  επαρχία για να αποφασίσει σε ποιο μέρος θα επενδύσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να γίνει αγρότης και ήρθε σε επαφή με ιθύνοντες της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου. Δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε να συνεργάζεται μαζί τους καλλιεργώντας στέβια.

Την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στο Αγρίνιο αποκάλυψε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας “Συνείδηση”. Ο γνωστός τραγουδιστής την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε μέχρι το Αγρίνιο και ξεναγήθηκε στις μονάδες προκειμένου να αποκτήσει και ο ίδιος άποψη. Αφού αποφάσισε να γίνει αγρότης θα πρέπει να λάβει και την απαραίτητη γνώση καθώς είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ.

Καιρό τώρα στριφογυρίζει η ιδέα στο μυαλό του, ενώ παλιότερα είχε κάνει επαφές με το Μεσολόγγι για να αγοράσει εκτάσεις γης με ελιές. Όπως έγραψε και η τοπική εφημερίδα, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως σε τι είδους επενδύσεις θα προσχωρήσει ο Σάκης Ρουβάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι pop star επιθυμεί να γίνει ένας σωστός αγρότης και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθεί σε περισσότερους από έναν τομείς. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR