counter

Σάκης Κατσούλης: Δείτε την αδερφή του - Πόσο μοιάζουν;

Σάκης Κατσούλης: Δείτε την αδερφή του - Πόσο μοιάζουν;
Σάκης Κατσούλης: Δείτε την αδερφή του - Πόσο μοιάζουν;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι σίγουρα από τα προσωπά του Survivor All Star που έχουν ξεχωρίσει. Αν και το κοινό αγαπάει να μαθαίνει τα... πάντα για τον ίδιο, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι έχει μια αδερφή με την οποία μοιάζουν αρκετά.

Σάκης Κατσούλης: Ποια είναι η αδερφή του - Η συνέντευξή της

Η αγαπημένη αδελφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα Κατσούλη, είχε μιλήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη, “60 Seconds on Call” στον Sfera 102,2 και τα είχε πει... όλα για εκείνον!

Διαβάστε επίσης: Μπο: Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα

Σάκης Κατσούλης: Ο τσακωμός με τους συμπαίκτες του που είχε απασχολήσει 

Πως αντέδρασαν οι γονείς του Σάκη Κατσούλη όταν είδαν τον τσακωμό με τους συμπαίκτες του;
«Αν εγώ ξαφνιάστηκα μια φορά, οι γονείς μας ξαφνιάστηκαν 10 που είδαν έτσι το παιδί τους. Ξανά λέω ότι ο Σάκης μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα, ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και ο μπαμπάς όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα του και η μαμά όσο μπορούσε κι εκείνη. Ήταν μια αντίδραση που ο Σάκης δεν είχε βγάλει ποτέ. Δηλαδή αν ένα παιδί, ο χαρακτήρας του είναι αυτός – όπως τον θεωρούν τραμπούκο κλπ – δεν θα περιμένει να πάει στο Survivor να το βγάλει, θα το βγάλει και μέσα στα γήπεδα. Εμείς το είδαμε για πρώτη φορά».

Σάκης Κατσούλης: Η ερώτηση για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την σχέση τους στην αδερφή του

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσαλίκης δε δίστασε να ρωτήσει την Μίνα Κατσούλη για την πρώην σύντροφο του αδελφού της, Σάκη Κατσούλη.

«Ο Σάκης δεν έχει κακία με κανέναν, ακόμα και αν χώρισαν όπως λένε. Αυτά είναι προσωπικά τους. Ο Σάκης δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Θα προσφέρει τη βοήθειά του. Στην κοπέλα που λες τον βλέπω πολύ άνετο, θέλει να τους βοηθήσει όλους, θέλει να τους ξαναενώσει γιατί είναι ομάδα. Θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνισμα. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ».

Κλείνοντας, η Μίνα Κατσούλη δήλωσε: «Μακάρι να μείνει μέσα όσο πιο πολύ μπορεί γιατί το θέλει, το αγαπάει. Πήγε να ζήσει την εμπειρία. Για μας και αύριο να γυρίσει είναι νικητής, έζησε αυτό που ήθελε, να είναι καλά αυτό θέλω».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες με την αδερφή του για την οποία ο Σάκης Κατσούλης έχει πει πολλές φορές ότι είναι η αδυναμία του:

Με τους γονείς και την αδερφή του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR