counter

Σάκης Αρσενίου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Σάκης Αρσενίου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor
Σάκης Αρσενίου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Σάκης Αρσένιου ήταν αυτός που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στον τάκο μαζί με την Μυριέλλα Κουρεντή και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ωστόσο απέσπασε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Survivor: Τι ψιθύρισε ο Άρης Σοϊλέδης για την Μαρία Αντωνά στον Σάκη Αρσενίου την στιγμή της αποχώρησής του;

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά την αποχώρηση από το Survivor. Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του, αλλά αποκάλυψε αν μετέφερε στους παίκτες τα σχόλια του “έξω” κόσμου.

«Η ζωή συνεχίζεται, είναι ένα παιχνίδι και ο κόσμος αποφασίζει. Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί.

Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Με αγκάλιασε ο Άρης, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και μου λέει: “Θέλω να προσέχεις την Μαρία. Σε παρακαλώ, Πρόσεξέ την”. Εννοείται πως θα την προσέξω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα με την Μαρία και όταν έλειπε ο Άρης κάναμε παρέα.

Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε όλα τα θέματα», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος, αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κινούμουν. Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με τον Απόστολο και την Ναυσικά, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ. Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του. Δεν θα το έκανα όμως αυτό.  Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα.

Το Survivor άφησε γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά, γιατί γνώρισα ανθρώπους που πιστεύω πως θα μείνουν στη ζωή μου. Πικρή, γιατί επιβεβαίωσα στο μυαλό μου πως οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι και τόσο διπρόσωποι για να πετύχουν τον σκοπό τους, που είναι πολύ μακριά από εμένα όλο αυτό»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε ο Σάκης Αρσενίου:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR