counter

Saint: Το πραγματικό όνομα, η ηλικία και η καταγωγή του trapper που κατηγορείται για βιασμό

Saint: Το πραγματικό όνομα, η ηλικία και η καταγωγή του trapper που κατηγορείται για βιασμό
Saint: Το πραγματικό όνομα, η ηλικία και η καταγωγή του trapper που κατηγορείται για βιασμό

Στη σύλληψη του τράπερ Saint για βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να τελέστηκε στις 7 Ιουνίου προχώρησαν οι Αρχές και όπως είναι αναμενόμενο, οι αναζητήσεις για εκείνον έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Το πραγματικό όνομα του Saint, η ηλικία, το βιογραφικό και η καταγωγή του παρέμεναν μυστήριο... μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο τράπερ Saint - Το βιογραφικό του

  • Μπορεί να έγινε γνωστός στην trap κοινότητα με το όνομα Saint, αλλά το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Πέτρος Δήμου.
  • Ο τράπερ Saint έχει ηλικία 27 ετών, αφού γεννήθηκε το 1995.
  • Η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη.

Saint: Τα μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη τον Ιανουάριο

Μπορεί το όνομά του να ακούγεται παντού σήμερα, όμως ο Saint είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα και τη Δικαιοσύνη τον Ιανουάριο του 2021. Πιο συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα που ίσχυαν τα αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα βίντεο κλιπ στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, με πολλούς να συμμετέχουν κρατώντας όπλα στα χέρια.

Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο ίδιος είχε μιλήσει για το περιστατικό σε εκπομπή του MEGA αναφέροντας ότι «τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με 2-3 φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα, και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. Δεν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν» είχε δηλώσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο πλέον έχει γίνει ιδιωτικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR