counter

Σάββας Σαλίπας: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι μαζί”

Σάββας Σαλίπας: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι μαζί”
Σάββας Σαλίπας: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι μαζί”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη παραχώρησε συνέντευξη ο Σάββας Σαλίπας. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό για τον ρόλο του “Γιαννάκη” στη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί” μίλησε για τη ζωή του σήμερα.  

Δείτε επίσης - Σάββας Σαλίπας: Ο “Γιαννάκης” από το “Ευτυχισμένοι μαζίποζάρει με την σύντροφό του στην παραλία 

Σάββας Σαλίπας - Τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι μαζί” 

“Όποιος με αναγνωρίζει τώρα τελευταία είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα πάω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός”, είπε αρχικά ο Σάββας Σαλίπας και συνέχισε για τον ρόλο του Γιαννάκη:  

“Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και διαφημίσεις. Το 2005 έπαιξα στην Επίδαυρο και μετά ήρθε το casting για το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Πήγαινα στο σχολείο, σχολούσα και τα μαθήματά μου τα έκανα στα γυρίσματα. Με είχαν όλοι σαν παιδί τους, παίζαμε και με βοηθούσαν με τον ρόλο. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι... Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα”. 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Σάββας Σαλίπας:  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR