counter

Σάββας Πούμπουρας: Ο λόγος που δεν έκανε φάρσες στον Νίκο Μουτσινά και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Σάββας Πούμπουρας: Ο λόγος που δεν έκανε φάρσες στον Νίκο Μουτσινά και τη Σίσσυ Χρηστίδου
Σάββας Πούμπουρας: Ο λόγος που δεν έκανε φάρσες στον Νίκο Μουτσινά και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή Best Friend’s Fear που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που απέφυγε να κάνει φάρσα σε κάποια άτομα, όπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Σάββας Πούμπουρας τόνισε: «Στις φάρσες που κάνω προσπαθώ να γνωρίζω μια ιστορία που να αφορά τα θύματα, αλλά και το στενό τους περιβάλλον. Υπήρξαν άτομα στα οποία απέφυγα να κάνω φάρσα, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, που ξέρω πως φοβάται πολύ με αυτά, αλλά και αρκετοί ακόμα που ήξερα από την αρχή πως ήταν δύσκολοι ως άνθρωποι και δεν θα έβγαζαν καθόλου υλικό.

Ένα ακόμα πρόσωπο που είχα σκεφτεί να κάνω φάρσα, αλλά δεν το προχώρησα ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ήξερα πως θα παρεξηγούνταν. Βρήκα αντίσταση απ’ τον κύκλο του. Το άφησα. Ο Νίκος δέχεται σάτιρα, τρόμαγμα όμως όχι.

Όσο για το αν από θύτης έγινε ποτέ θύμα; Ο Σάββας Πούμπουρας δήλωσε: «Όχι, δεν μου έχουν κάνει φάρσα. Πλέον, είμαι τόσο πονηρεμένος που το πρώτο που θα σκεφτώ σε ένα περίεργο σκηνικό είναι πως μου την έχουν στημένη για να μου κάνουν φάρσα. Με σταματούν στον δρόμο και πολλές φορές μου λένε “Θα σου κάνουμε φάρσα και θα δεις τι έχεις να πάθεις”. Με λίγα λόγια, πιστεύω πως είμαι αρκετά δύσκολο θύμα και καθόλου ευκολόπιστο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR