counter

Σάββας Γκέντσογλου: Σπάει τη σιωπή του για την εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη & το γάμο τους!

Σάββας Γκέντσογλου: Σπάει τη σιωπή του για την εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη & το γάμο τους!
Σάββας Γκέντσογλου: Σπάει τη σιωπή του για την εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη & το γάμο τους!

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου

Συνέντευξη στο αθλητικό site gazzetta, παραχώρησε ο Σάββας Γκέντσογλου και έδωσε την δική του απάντηση σε όλα όσα γράφονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την σχέση του με την εγκυμονούσα σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη. Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε ακόμα για τον επικείμενο γάμο τους και το μωρό που περιμένουν.

-Κάποιοι θεωρούν δεδομένο ένας άντρας να έχει πολύ νεότερη σύντροφο. Το κατεστημένο και η μικροαστική νοοτροπία σχεδόν τον επιβραβεύουν αυτό. Οι ίδιοι όμως κουνάνε το δάχτυλο και κατακρίνουν τις γυναίκες που έχουν νεότερους άντρες. Τι έχεις να τους απαντήσεις; «Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Το θέμα είναι κατά πόσον υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και σεβασμός και παράλληλα πόσο αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου».

-Είσαι ένας άντρας που ζει μόνος του από πολύ μικρός είναι αποκαταστημένος επαγγελματικά και οικονομικά ανεξάρτητος. Η τύχη και το ταλέντο σου στο ποδόσφαιρο σου πρόσφεραν μια πολύ όμορφη ζωή. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και ο έρωτας. Είναι απόλυτα υγιές να θέλεις να ολοκληρώσεις την ευτυχία σου με ένα παιδί. Τι απαντάς σε όσους κρίνουν ότι "δεν είναι η ώρα;" 'Έχει κάποιος το δικαίωμα να προγραμματίσει τη δική σου ζωή εκτός από σένα τον ίδιο; «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει, αλλά εφόσον όλοι το κάνουμε, ας αναλογιστούμε τελικά πώς ούτε εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Παλαιότερα έκανα κι εγώ σχέδια για το μέλλον. Είδα όμως ότι δεν έχει νόημα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξυπνάω υγιής και να ζω αυτά που έχει να προσφέρει η κάθε μέρα».

-H σύντροφός σου, Αγγελική, έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές. Παρόλα αυτά, δίπλα σου είναι τρισευτυχισμένη. Δέχεται ακόμη βολές παρότι την κατάστασή της τόσο από το κοινωνικό όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον και των δυο σας. Πώς την προστατεύεις και τι απαντάς στους επικριτές σας; «Όπως είπες έχοντας περάσει πράγματι πολλές δυσκολίες, το να την κρίνουν επειδή ο Θεός της έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο, μόνο γέλια της προκαλεί. Κι αυτό που αγαπώ σε κείνη από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε είναι ότι με κάνει κι εμένα να γελάω κι έτσι δένει η υπέροχη χημεία που υπάρχει ανάμεσά μας».

-Από τους ποδοσφαιριστές της γενιάς σου ξεχώρισες και διακρίθηκες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Θα σκεφτόσουν να αφήσεις την καριέρα σου στο εξωτερικό για να επιστρέψεις στην Ελλάδα για χάρη του παιδιού σου και της συντρόφου σου κι αν ναι σε ποια ομάδα θα σε ενδιέφερε να πας; «Όπως είπα και πριν η ζωή με δίδαξε να μην προγραμματίζω. Αν όμως παρόλα αυτά, το καλοκαίρι έρθει πρόταση από μια ελληνική ομάδα η οποία να με ενδιαφέρει, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να επιστρέψω».

-Θα παντρευτείτε με την Αγγελική κι αν ναι πότε; Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γι αυτό το τελευταίο διάστημα: «Δύσκολο το βλέπω τουλάχιστον σύντομα. Άστους να λένε, αυτό έχω να απαντήσω σε όλα όσα ακούω και βλέπω να λέγονται και να γράφονται».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR