counter

Σάββας Γκέντσογλου: Η πολυτάραχη ζωή του, η σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη και ο γιος τους

Σάββας Γκέντσογλου: Η πολυτάραχη ζωή του, η σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη και ο γιος τους
Σάββας Γκέντσογλου: Η πολυτάραχη ζωή του, η σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη και ο γιος τους

Από τον Αλέξη Ρουμπάκη

Τον Μάιο του 2013, άρχισαν οι έντονοι ψίθυροι στην ελληνική showbiz, ότι ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη είναι ζευγάρι. Οι δυο τους ωστόσο, όχι μόνο δεν διέψευσαν τις φήμες, αλλά φλέρταραν καθημερινά μέσω των social media, στα οποία έχουν αμφότεροι αδυναμία, αφού πολλές φορές μοιράζονται σκέψεις αλλά και προσωπικές τους στιγμές δημόσια.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε σε σινεμά του Φλοίσβου, επιβεβαιώνοντας όσους λίγο καιρό πριν υποστήριζαν, ότι ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη είναι το νέο, hot ζευγάρι της πόλης.

Ο Σάββας Γκέντσογλου πριν από τη σχέση του με την τραγουδίστρια είχε μια πολυτάραχη ζωή και μάλιστα δήλωνε ότι δεν έχει κάνει σχέση παραπάνω από ενάμιση μήνα. Η αγάπη τους ωστόσο ήταν τόσο δυνατή, που τους έκανε να ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον. 

Ο ποδοσφαιριστής δέθηκε πολύ με την σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και με τον γιο της, Μπαμπίνο και θέλησαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Εννέα μήνες αργότερα το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, καθώς το πρωί της Τρίτης 8 Ιουλίου του 2014 η Αγγελική Ηλιάδη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον καρπό του μεγάλου έρωτά τους. 

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Σάββα Γκέντσογλου να ταΐζει το νεογέννητο γιο τους


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR