counter

Σ. Τσιμτσιλή: Μιλά για το πρωινό στον Alpha & τον ερχομό της δεύτερης κόρης της

Σ. Τσιμτσιλή: Μιλά για το πρωινό στον Alpha & τον ερχομό της δεύτερης κόρης της
Σ. Τσιμτσιλή: Μιλά για το πρωινό στον Alpha & τον ερχομό της δεύτερης κόρης της

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο και τελευταία έχει πολλούς λόγους για να απασχολεί τα ΜΜΕ. Από τη μία η επιστροφή της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ALPHA με πρωινό 8:00 έως 10:15, από την άλλη το Blog της στο FTHIS μέσα από το οποίο μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της και από την άλλη η εγκυμοσύνη και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της την έχουν κατατάξει στα πιο hot πρόσωπα της τηλεοπτικής και life style επικαιρότητας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο HELLO μίλησε για όλα.

Οι συζητήσεις σας με τον Alpha έχουν θετική εξέλιξη;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τις τελευταίες μέρες είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Θετικές!

Αφορούν την πρωινή ζώνη του Alpha;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κουβεντιάζουμε για μια ψυχαγωγική εκπομπή για τη ζώνη 8- 10 το πρωί αλλά θα προτιμούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες. Έχουν πέσει πολλές και καλές ιδέες στο τραπέζι. Μόλις καταλήξουμε θα τα πούμε όλα.

Δεύτερη εγκυμοσύνη, δεύτερη κόρη. Τελικά, μια μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος άρχισα να σκέφτομαι τι θα ήθελα περισσότερο. Και στα δύο ενδεχόμενα υπήρξαν σκέψεις που με έκαναν να θέλω είτε το ένα φύλο, είτε το άλλο, αλλά νομίζω ότι περισσότερο ήθελα κοριτσάκι. Έχω μεγαλώσει με μια αδερφή, με την οποία έχουμε δεκατρείς μήνες διαφορά, όσο θα έχουν και οι κόρες μου, και νιώθω ότι θα μεγαλώσουν σαν δίδυμες. Είμαι πολύ χαρούμενη.

Το δεύτερο παιδί ήταν κάτι που έτυχε ή το είχατε προγραμματίσει;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σίγουρα ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε φανταζόμασταν ότι θα έρθει τόσο γρήγορα. Ίσως επειδή είχα δυο ατυχίες στο παρελθόν και θεωρούσα ότι θα ερχόταν πιο δύσκολα. Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι είμαι ξανά έγκυος, ξαφνιάστηκα και αγχώθηκα. Αφού πέρασε όμως το πρώτο δύσκολο τρίμηνο και είδαμε ότι το μωράκι είναι καλά και υγιές, χαλάρωσα και απόλαυσα. Για να μην το παίζω όμως και ηρωίδα εκ των υστέρων θα φανεί πόσο εύκολο είναι να χεις δυο μωρά στο σπίτι. Η Νάγια έχει αρχίσει και μπουσουλάει, σε λίγους μήνες θα αρχίσει να περπατάει και θα πρέπει να την κυνηγάω την ίδια στιγμή που θα υπάρχει ακόμη ένα μωρό στο σπίτι, το οποίο θα κλαίει είτε γιατί θέλει να φάει, είτε γιατί θέλει να κοιμηθεί.

Οι προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού περιορίζονται όταν έρχεται ένα νέο μέλος και σε λίγους μήνες ένα ακόμη;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φυσικά και περιορίζονται γιατί αλλάζει η ζωή σου και η συνοχή της οικογένειας. Εκεί που υπήρχε το “οι δυο μας” ξαφνικά όλο αυτό επισκιάζεται πλήρως από ένα άλλο μικρό πλασματάκι που γίνεται πολύ πιο σημαντικό από το “εμένα”, “εσένα”, “οι δυο μας”. Πιστεύω όμως ότι μήνα με το μήνα βρίσκεις την ισορροπίας σου. Όταν υπάρχει αγάπη, ο ερχομός των παιδιών ενισχύει τη σχέση του ζευγαριού. Τη γλυκαίνει. Την κάνει πιο τρυφερή. Εμείς τουλάχιστον έτσι το αντιμετωπίσαμε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR