counter

Ρούλα Ρέβη: Το μήνυμά της μετά τη δημόσια “συγγνώμη” του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ρούλα Ρέβη: Το μήνυμά της μετά τη δημόσια “συγγνώμη” του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ρούλα Ρέβη: Το μήνυμά της μετά τη δημόσια “συγγνώμη” του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του “The 2Night Show” ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη.

Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η φωτογράφος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, και αναφέρθηκε σε μια ερώτηση που είχε κάνει στο παρελθόν ο παρουσιαστής στον σύζυγό της και την είχε ενοχλήσει.

«Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα. Μια πολύ ωραία οικογένεια. Κάπου ήταν καλεσμένη η Ρούλα Ρέβη και είπε, “όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Δε μου άρεσε εκείνη η ξεκάθαρη ερώτηση για τη διαφορά ηλικίας μας δημόσια. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι”.

Αν έχω κάνει κάτι τέτοιο θέλω να ζητήσω συγγνώμη και κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Για όλα έρχεται η στιγμή.  Το περίμενα πραγματικά. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν στενοχώρησα την κυρία Ρέβη. Και το εννοώ αυτό. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμία φορά επάνω στην ροή της κουβέντας να μην τα καταφέρνω. Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω. Ελπίζω να είστε καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σας. Στεναχωρώ κάποιους άθελά μου…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η απάντηση της Ρούλας Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη ακούγοντας όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να του απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δέχτηκε τη δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή, ενώ του ευχήθηκε και περαστικά καθώς νοσεί από Covid-19.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR