counter

Ρούλα Ρέβη: Ο λόγος που σταμάτησε το σχολείο στα 17

Ρούλα Ρέβη: Ο λόγος που σταμάτησε το σχολείο στα 17
Ρούλα Ρέβη: Ο λόγος που σταμάτησε το σχολείο στα 17

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“ βρέθηκε την Τρίτη η Ρούλα Ρέβη, η οποία έδωσε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.   

Μεταξύ άλλων, η φωτογράφος αναφέρθηκε στα παιδικά της αλλά και στον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το σχολείο στα 17. 

Δείτε επίσης - Ρούλα Ρέβη: "Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις"

Η Ρούλα Ρέβη για την απόφαση που πήρε να εγκαταλείψει το σχολείο

«Είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου από μικρή. Δεν ήμουν μετέωρη στις αποφάσεις μου, πάντα ήμουν αποφασιστική. Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή. Δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία. Όταν έχεις άλλα σοβαρότερα θέματα και στο σπίτι, και στην καθημερινότητα, με τους γονείς, στα σχολεία, το παιδικό φεύγει πολύ γρήγορα. Τώρα που έχω παιδιά το καταλαβαίνω. Αν μπεις μέσα στα προβλήματα, πάει το άλλο κομμάτι, το αγνό.

Ένα πρωί ξαφνικά αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο. Μέσα στο μυαλό μου γύριζε αυτό πάρα πολύ. Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου καθόλου. Αυτό προέκυπτε από διάφορα πράγματα. Δεν ήταν κάποιος δίπλα μου να το καταλάβει, να το προλάβει. Επειδή ήμουν καλή στο σχολείο πίστευαν ότι αυτό πάει μόνο του το θέμα, ότι δεν ήταν ένα από τα προβλήματά μας. Οπότε δεν περίμενε κανείς να το κάνω. Ξυπνούσα το πρωί πήγαινα στο σχολείο, το κοίταζα και έφευγα. Ήμουν σκεπτική. Ήμουν 17, σε μια ζόρικη ηλικία που ψάχνεσαι και γύρναγε εβδομάδες στο μυαλό μου. Κάθε ημέρα ήμουν και πιο αρνητική. Δεν είχα το κατάλληλο περιβάλλον ούτε στο σχολείο, ήταν μια χρονιά κακή. Ήταν όλα μαζί τα οικογενειακά» είπε μεταξύ άλλων η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR