counter

Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίζει τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα

Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίζει τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα
Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίζει τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, καθώς σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως Αργυρώ στη σειρά «Σασμός».

Και στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός βιώνει μια πολύ όμορφη φάση, καθώς είναι ζευγάρι με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση. Το ζευγάρι κρατάει βέβαια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, χωρίς να κρύβει ωστόσο τη σχέση τους.

Η Ρούλα Ρέβη, σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, δημοσίευσε ωστόσο στα instastories το Σάββατο μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και του Θανάση Τότσικα, τους οποίους απαθανάτισε την ώρα του… φαγητού.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μιλώντας για τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα είχε πει τον περασμένο Οκτώβρη: «Ναι, είμαι ερωυετμε΄νη και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Άγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές. Δε μένουμε μαζί. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR