counter

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της “σπάει” τη σιωπή της λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της “σπάει” τη σιωπή της λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της “σπάει” τη σιωπή της λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου “έσπασε” τη σιωπή της στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η αδερφή της λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο “Αλήθειες με τη Ζήνα”

«Ήμουν εδώ στο σπίτι, με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου που ήταν στο σπίτι μαζί με την Ρούλα, ότι ήρθαν κάποιοι από τη ΓΑΔΑ, την πήραν για να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις και ότι το βράδυ θα είναι στο σπίτι της. Έτρεξα κατευθείαν, έφτασα στο σπίτι της, δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απ’ έξω. Σοκαρίστηκα, τι να πω. Μου είναι πολύ δύσκολο, δε μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου.

Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που μεγάλωσα σαν πατέρας και μάνα μαζί.

Τα εγγόνια μου έμεναν συχνά εδώ, γιατί είμαστε λίγο έξω από την Πάτρα. Τα παίρναμε αρκετές φορές και ειδικά όταν δεν είχαν σχολείο. Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που πλέον ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Τα παιδιά είναι όχι μία τραγωδία, κάτι παραπάνω για μένα. Κάτι παραπάνω», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση για το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πενθούσε όταν έχανε τα παιδιά της, η μητέρα της είπε: «Είναι λάθος. Έκλαιγε, πονούσε, δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, θα κάνει… Και όμως το έκανε στην Τζωρτζίνα που δεν το περίμενε κανένας. Ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας, είχε χάσει δύο ήδη παιδάκια και όπως και να ήταν η Τζωρτζίνα, που δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα, μιλούσαν με τα μάτια. Την κοιτούσε και καταλάβαινε η μητέρα τι ήθελε το παιδί. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί έψαχνε τη μητέρα και στις εντατικές και παντού. Γι’ αυτό το παιδί είχε κάποιο σοκ, όπως μας είπαν γιατί είχε χάσει τη μητέρα του. Χωρίς τη μητέρα του κανένα παιδί, δεν ζούσε».

Ο Γιώργος Σόμπολος αναφέρθηκε σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της, για να κρατήσει κοντά τον άντρα της. Τότε η μητέρα της 33χρονης είπε: «Ο νοών νοείτω. Θέλω να πω ότι αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να τον κάνει μέσω της Τζωρτζίνας να είναι μαζί της, δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα. Αυτό που λένε είναι ανυπόστατο, δεν ισχύει. Θα κράταγε περισσότερο στη ζωή την Τζωρτζίνα, εφόσον είχε την υπερβολική αγάπη του συζύγου, όχι δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα, δε θα είχε κανένα κέρδος».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR