counter

Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη
Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ρούλα Κορομηλά, λίγο μετά την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν είχε κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ελένη: Τι τηλεθέαση έκανε η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά;

Όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά

«Η συνύπαρξη ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή και πολύ ωραία. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα κι αλήθειες. Δεν είχαμε κόντρα. Πάντα έχω άγχος όταν βγαίνω στην τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, αλλάζουν οι προσλαμβάνουσές του, αλλά αυτό το άγχος και το τρακ δεν θα μου φύγει ποτέ νομίζω.

Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega και Χριστούγεννα. Είστε προσκεκλημένοι μας. Η τηλεόραση είναι δουλειά, δεν είναι χόμπι. Η επικοινωνία με τον κόσμο δεν μου έλειψε γιατί μέσω των social είχα εκατοντάδες μηνύματα κι είμαι ευγνώμων. Η δημιουργικότητα είναι αυτή που με ταλάνιζε. Άλλες εποχές κι άλλες καταστάσεις περνούσαμε τότε κι άλλες τώρα. Προσπαρμοζόμαστε ανάλογα. Και τότε υπήρχαν δυσκολίες και τώρα τα παιδιά που δουλεύουν έχουν τα δικά τους προβλήματα και δυσκολίες. Μην περιμένετε να πω κάτι κακό για κανένα. Ξέρω τι τραβάνε οι παρουσιαστές κι οι ρεπόρτερ. Πόσο δύσκολη κι επίπονη η δουλειά μας, οπότε θα στείλω την αγάπη μου σε όλους και θα τους πω από καρδιάς να έχουν επιτυχία και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι και κανένας να μην λέει για τον άλλον το οτιδήποτε», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR