counter

Ρούλα Κορομηλά: "Ο Λιάγκας φωνάζει περισσότερο. Δεν είναι ο καλύτερος"

Ρούλα Κορομηλά: "Ο Λιάγκας φωνάζει περισσότερο. Δεν είναι ο καλύτερος"
Ρούλα Κορομηλά: "Ο Λιάγκας φωνάζει περισσότερο. Δεν είναι ο καλύτερος"

Ρούλα Κορομηλά Γιώργος Λιάγκας

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στο Βήμα και μίλησε για την καριέρα της, την επιθυμία να κάνει πρωινό στην τηλεόραση και σχολίασε την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα και του Πέτρου Κωστόπουλου στην πρωινή ζώνη τη σεζόν που πέρασε.

"Εννοείται ότι με ενδιαφέρει το πρωινό πρόγραμμα και θα δεχόμουν. Θα το έκανα γιατί  ευτυχώς έχω ακόμη δημιουργικό μυαλό και επαφή με τον κόσμο. Εμένα η δουλειά μου  δεν είναι να ντύνομαι, να βάφομαι και να βγαίνω στα μπαράκια και να φωτογραφίζομαι", είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά (κριτική και σχολιασμός μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης) θέλει ο κόσμος, ότι πουλάει αυτό. Για παράδειγμα, στην πρωινή ζώνη ο  Πέτρος Κωστόπουλος που επιχείρησε να το περιορίσει έπεσε σε τηλεθέαση. Τι σημαίνει αυτό; Δεν πουλάει. Υπάρχει κάτι άλλο απέναντι από αυτό που να  είναι διαφορετικό για να μπορεί να επιλέξει; Προφανώς ο ένας βρίζει καλύτερα, ενώ ο Κωστόπουλος έχει έναν σεβασμό, δεν του ταιριάζει αυτό πιστεύω. Ο Κωστόπουλος έδωσε κύρος στο πρωινό. Δεν βγήκε ξαφνικά στην τηλεόραση και έκανε το πρωινό. Να μην αγνοούμε την πορεία ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα αν έπεσε σε  λακκούβα. Δεν μειώνεται η αξία του από αυτό. Μπήκε στο πρωινό, έδωσε αξία. Ο Λιάγκας απλά φωνάζει περισσότερο και ο κόσμος πιθανόν να θέλει αυτό. Κατά την  άποψή μου, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος. Επίσης στην  καθημερινότητά μου εγώ ακούω τον κόσμο. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που πουλάει  είναι και το καλύτερο; Ας ακούσουμε και λίγο τον κόσμο που, αν τον συναντήσουμε,  θα πει "χα χα χα, γελάσαμε και σήμερα που αυτός έβρισε τον άλλον". Είναι  χλευασμός αυτό. Από περιέργεια βλέπουν και αναρωτιούνται γιατί ο ένας "σφάζει" τον άλλον. Εγώ σε αυτή την αρένα δεν ήθελα ποτέ να μπω. Ας δοκιμαστεί κάτι νέο!  Όλοι βρίζουν, έχουν ένα πάνελ και λένε τι έκανε ο βραδινός και τι είπε ο  μεσημεριανός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR