counter

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια στην παιδική της ηλικία

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια στην παιδική της ηλικία
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια στην παιδική της ηλικία

Την Ρούλα Κορομηλά μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην την βλέπουμε στην τηλεόραση, ωστόσο, μέσα από τα social media η ίδια έχει δημιουργήσει μια αρκετά δυνατή σχέση με τους ακόλουθούς της και συχνά κάνει διάφορες αναρτήσεις.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με ένα μακροσκελές κείμενο μοιράστηκε τις σκέψεις της.

“Υπάρχει χρόνος να τακτοποιείς πράγματα, αφημένα χρόνια στα συρτάρια, να σκεφτείς, να νοσταλγήσεις ή να αναθεωρήσεις... Βλέποντας αυτή την παιδική μου φωτογραφία, σκέφτηκα πως οι γονείς μου προσπαθούσαν να δημιουργούν μαζί μου ένα κλίμα ανοιχτό για επικοινωνία. Αυτό με βοήθησε και με δυνάμωσε! Θεωρώ πως όταν ως παιδί αισθάνεσαι ότι οι γονείς σου σε αγαπούν, σε αποδέχονται και το δείχνουν έμπρακτα, είναι πιο πιθανό να μπορείς μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες μαζί τους, χωρίς ενδοιασμούς και φόβο...♥”, έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Δείτε παρακάτω την Ρούλα Κορομηλά στην παιδική της ηλικία:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR