counter

Ρουβάς: Η φωτογραφία με τα παιδιά και το μήνυμα

Ρουβάς: Η φωτογραφία με τα παιδιά και το μήνυμα
Ρουβάς: Η φωτογραφία με τα παιδιά και το μήνυμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη, ειδική εκδήλωση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη «Ελπίδα». Εκεί βρέθηκαν Παλαιοί και νέοι Ολυμπιονίκες, όλοι τους εθελοντές δότες μυελού των οστών, διεξήγαγαν Αθλητικό Πανόραμα καθώς και τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου "Win the Life".

Από την εκδήλωση δεν γινόταν να λείπει και ο Αγγελιοφόρος της «Ελπίδας», Σάκης Ρουβάς ο οποίος είναι και ο πρώτος εθελοντής δότης του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη ο Σάκης Ρουβάς, δημοσίευσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με παιδιά μικρούς αγωνιστές και έστειλε το δικό του μήνυμα δυνατό μήνυμα.

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, μαζί με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τη φωνή μας όλοι μαζί και να στείλουμε ένα ηχηρό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα προς όλους: Γίνε Δότης! Μέσα σε μόνο 5’ λεπτά μπορείς να δώσεις ζωή σ’έναν άνθρωπο, σε ένα παιδί, που παλεύει για τη ζωή του. Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι μόνο ένας από μας μπορεί να είναι ο συμβατός δότης ενός άλλου συνανθρώπου μας. Η ελπίδα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι κάποιος από σας. Μη διστάσετε! Η διαδικασία είναι απλή. Δώστε Ελπίδα! Δώστε Ζωή!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR