counter

Rosalia & Rauw Alejandro: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

Rosalia & Rauw Alejandro: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης
Rosalia & Rauw Alejandro: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Rosalia και ο Rauw Alejandro.

Όπως αναφέρει το People, το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, χώρισε μετά από περισσότερα από τρία χρόνια σχέσης.

Δείτε επίσης – Ροζαλία: Πήγε στην Ακρόπολη & φόρεσε κάτι που (ξεκάθαρα) δεν έπρεπε

Rosalia & Rauw Alejandro – Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

Πηγές αναφέρουν ότι παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον οι δύο συμφώνησαν να τερματίσουν τον αρραβώνα τους.

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro ήταν μαζί από τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μετά από ένα μήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Μάρτιο του 2022, η Ισπανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το «RR» στο πόδι της, λέγοντας στην Teen Vogue ότι είχε ενημερώσει τον Alejandro ότι θα έκανε τατουάζ με τα αρχικά που μοιράζονται και οι δύο (το επώνυμο του Alejandro είναι Ruiz).

Τον επόμενο μήνα, ο Rauw Alejandro αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το όνομα "Rosalía" πάνω από τον αφαλό του με μια χειρόγραφη γραμματοσειρά.

«Η Rosi έχει μια πιο σταθερή μουσική βάση από εμένα, με την έννοια ότι εγώ είμαι πιο εξωστρεφής στη μουσική μου, αλλά εκείνη είναι πολύ πιο πειθαρχημένη. Αλλά αυτή είναι ένα φρικιό-τρελό εργασιομανής. Μαθήματα πιάνου, μαθήματα χορού, μαθήματα φωνητικής- τι άλλο μπορείς να μάθεις όταν κανείς δεν τραγουδάει όπως εσύ; Στην αρχή, δεν το κατάλαβα πραγματικά, αλλά μετά από λίγο καιρό είπα: "Εντάξει, ας προσπαθήσω να ακολουθήσω το παράδειγμά της και να δω". Και η διαφορά είναι τεράστια», είχε δηλώσει ο Alejandro σε συνέντευξή του για τη Rosalia.

 

 

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR