counter

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη στην κηδεία του η Μπέσσυ Αργυράκη

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη στην κηδεία του η Μπέσσυ Αργυράκη
Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη στην κηδεία του η Μπέσσυ Αργυράκη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών.

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου, μετά από μάχη που έδινε με την υγεία του.

Το πρωί της Τρίτης (23/8) στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens στην οδό Φιλελλήνων πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η σορός του θα αποτεφρωθεί.

«Η οικογένεια μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens, στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του κόσμου”. Η αποτέφρωση του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια», ήταν η ανακοίνωση της οικογένειας του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Συντετριμμένη η Μπέσσυ Αργυράκη

Συντετριμμένη έφτασε στην εκκλησία η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία θα πει το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο της Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ιλένια Ουίλιαμς: Ντυμένη στα λευκά στην κηδεία του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Οι δύο τραγουδιστές διατηρούσαν φιλία πολλών χρόνων και μαζί με τον Πασχάλη και την Μαριάννα Τόλη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 1977 με το τραγούδι “Μάθημα Σολφέζ”, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Η Μπέσσυ Αργυράκη συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR