counter

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Θα αποτεφρωθεί η σορός του- Η επιθυμία της οικογένειάς του

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Θα αποτεφρωθεί η σορός του- Η επιθυμία της οικογένειάς του
Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Θα αποτεφρωθεί η σορός του- Η επιθυμία της οικογένειάς του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (21/07) σε ηλικία 73 ετών.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την υγεία του και είχε δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την σύζυγο του, Αμαλία Δημητριάδη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η σορός του θα αποτεφρωθεί. Μάλιστα, επιθυμία των παιδιών και της συζύγου του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη είναι αντί στεφάνων, όσοι θέλουν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του κόσμου”. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Ρόμπερ Ουίλιαμς

«Η οικογένεια μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens, στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του κόσμου”. Η αποτέφρωση του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια», ήταν η ανακοίνωση της οικογένειας του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR