counter

Ρόμπερτ Καρντάσιαν: Δεν φαντάζεστε ποια celebrity ήθελε να παντρευτεί ο πρώην της Κρις Τζένερ

Ρόμπερτ Καρντάσιαν: Δεν φαντάζεστε ποια celebrity ήθελε να παντρευτεί ο πρώην της Κρις Τζένερ
Ρόμπερτ Καρντάσιαν: Δεν φαντάζεστε ποια celebrity ήθελε να παντρευτεί ο πρώην της Κρις Τζένερ

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία χώρισε από τον Έλβις μετά από έναν ταραχώδη γάμο έξι ετών, ανέφερε σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί μετά από αυτόν», επειδή «κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει» τον θρύλο της μουσικής. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε, είναι ότι στα μέσα της δεκαετίας του 1970, μετά τον χωρισμό της από τον Έλβις, η 78χρονη ερωτεύτηκε έναν άλλο άνδρα: Τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μελλοντικό σύζυγο της Κρις Τζένερ και πατέρα της Κιμ, της Κόρτνεϊ, της Κλόι και του Ρομπ και πρώην σύζυγο της δαιμόνιας Κρις Τζένερ.

Πηγές δήλωσαν ότι ο Καρντάσιαν ήθελε, κάποια στιγμή, απεγνωσμένα να παντρευτεί την Πρισίλα.

«Η Πρισίλα έκανε τον Ρόμπερτ πολύ ευτυχισμένο», είπε η στενή τους φίλη Τζόνι Μίγκνταλ στο βιβλίο «The Kardashians: An American Drama», που δημοσιεύτηκε το 2017. «Ήθελε να την παντρευτεί και να κάνει παιδιά μαζί της. Αυτή ήταν σίγουρα η ελπίδα του, το σχέδιό του», αναφέρει. Οι δυο τους σύναψαν σχέση ουσιαστικά από τη στιγμή που συναντήθηκαν και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σύμφωνα με πηγές. Ωστόσο, ανάμεσά τους πλανόταν η σκιά του Έλβις, ο οποίος είχε το δικό του ειδύλλιο εκείνη την περίοδο με την πρώην Μις Τενεσί - και μελλοντική σύζυγο της Κέιτλιν (κατά κόσμον Μπρους) Τζένερ - Λίντα Τόμσον.

Διαβάστε επίσης: Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Κόντρα μεταξύ των δύο αδερφών! "Με μισεί. Δεν γίνεται να ζηλεύεις την οικογένειά σου"

Ο στενός φίλος του Καρντάσιαν, Λάρι Κρέινς, θυμάται ότι ο Ρόμπερτ του έλεγε ότι η Πρισίλα ήταν «καταπληκτική... Αλλά αυτός ο τύπος ο Έλβις δεν σταματά να την ελέγχει».

Ο Καρντάσιαν ισχυρίστηκε σε φίλους του ότι ο Έλβις δεν ήθελε η Πρισίλα να βλέπει άλλους άνδρες «επειδή είχαν [την κόρη] Λίζα Μαρί και ο Έλβις είχε μεγάλη συμμετοχή σε αυτό. Αλλά η Πρισίλα ήταν εκείνη που αποφάσισε να βγει με τον Ρόμπερτ, εξοργίζοντας τον Τόμι και πυροδοτώντας τη ζήλεια και τον φθόνο του», θυμάται η Μίγκνταλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ερωτική σχέση του Καρντάσιαν και της Πρίσλεϊ ξεκίνησε γύρω στο 1975 από τον μεγαλύτερο αδελφό του Ρόμπερτ, Τομ Καρντάσιαν, ο οποίος έβγαινε με την πρώην βασίλισσα ομορφιάς Miss Missouri, Τζοάν Εσποζίτο, την πρώην σύζυγο του μάνατζερ του Έλβις. Αρχικά, η Πρισίλα μπήκε ανάμεσα στα αδέρφια Καρντάσιαν, καθώς και ο Τομ ενδιαφερόταν γι' αυτήν.

Και ενώ η Πρισίλα διαβεβαιώνει σήμερα ότι ο Έλβις ήταν ο μοναδικός άντρας για εκείνη, ο Τομ Καρντάσιαν αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο γάμος της Πρισίλα με τον Έλβις είχε διαλυθεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Έλβις δεν επέτρεπε στην Πρισίλα να πηγαίνει σε όλες τις περιοδείες [συναυλιών], και ο Έλβις ήταν μακράν ο μεγαλύτερος γυναικάς στον κόσμο. Ήταν ο Βασιλιάς και όλες αυτές οι γυναίκες ήταν στα χέρια του. Ο Έλβις κρατούσε την Πρισίλα και την Τζόαν και τις άλλες συζύγους μακριά από ό,τι συνέβαινε, και γι' αυτό οι σχέσεις απέτυχαν».

Ο Καρντάσιαν παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, Κρις Τζένερ, το 1978 και χώρισαν το 1991.

Όταν πέθαινε από καρκίνο ο Καρντάσιαν το 2003, η Πρισίλα του τηλεφώνησε, όπως είπαν στενές πηγές, και του είπε ότι τον αγαπούσε, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια του Καρντάσιαν.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR