counter

Rock και πασαρέλα στην τελετή λήξης

Rock και πασαρέλα στην τελετή λήξης
Rock και πασαρέλα στην τελετή λήξης

Μοντέλα

Τι κι αν ακόμα οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλουν 9 μέρες για να ξεκινήσουν; Οι  Βρετανοί είναι πεπεισμένοι ότι θα πραγματοποιήσουν τους καλύτερους Αγώνες που έγιναν ποτέ και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Ακόμα και στη τελετή λήξης, που οι φήμες τους θέλουν να επιστρατεύουν τα ωραιότερα και πιο διάσημα μοντέλα τους, προκειμένου να αναδείξουν τις ομορφιές της χώρας. 

Έτσι οι Kate Moss, Naomi Campbell, Lily Cole και Georgia-May Jagger αναμένεται θα ανέβουν στην πασαρέλα, προκειμένου να αναδείξουν τις δημιουργίες γνωστών Άγγλων σχεδιαστών, όπως της Vivienne Westwood, της Sarah Burton και του αδικοχαμένου Alexander McQueen. 

Παράλληλα, στο κέντρο του Λονδίνου θα έχει στηθεί και ένα μεγάλο stage από το οποίο θα περάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της rock σκηνής που έχει βγάλει η χώρα τα τελευταία 50 χρόνια. Από αυτά ξεχωρίζουν οι Τhe Who, Kaiser Chiefs, Pet Shop Boys, Take That, Annie Lennox, Blur, ενώ ρόλο έκπληξη θα έχουν οι Sir Paul McCartney και Sir Elton John. Όσο για την αμοιβή όλων αυτών των celebrities; Μία λίρα ο καθένας!

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR