counter

Robin Williams: Αυτή ήταν η ζωή του

Robin Williams: Αυτή ήταν η ζωή του
Robin Williams: Αυτή ήταν η ζωή του

Πέθανε ο Robin Williams το πρωί της Δευτέρας 11 Αυγούστου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία του ηθοποιού. Τον Robin Williams βρήκε αναίσθητο στο σπίτι τους η σύζυγός του, Susan Schneider που κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ο Robin Williams ήταν 63 ετών.

Ο ηθοποιός. γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1951 στο Σικάγο και υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Hollywood. Έγινε διεθνώς γνωστός από την ερμηνεία του στην ταινία "Good Morning Vietnam" αλλά και από την ταινία "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών". Υπήρξε πάρα πολλές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ και το 1997 κέρδισε το χρυσό αγαλματάκι για την ερμηνεία του στην ταινία "Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ", ενώ έχει βραβευτεί με τέσσερις χρυσές σφαίρες και πολλά ακόμη βραβεία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά τον Zak, τη Zelda και τον Cody, ενώ στο παρελθόν είχε καταφέρει να βγει νικητής στη μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Τελικά όμως, τον νίκησε η κατάθλιψη, δίνοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR