counter

Ρίτα Όρα: Χώρισε από τον Έλληνα σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς

Ρίτα Όρα: Χώρισε από τον Έλληνα σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς
Ρίτα Όρα: Χώρισε από τον Έλληνα σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς

Χωριστούς δρόμους από τον Έλληνα σύντροφό της Ρομέν Γαβρά έχει πάρει η Ρίτα Όρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Dailymail, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί από τα Χριστούγεννα, ενώ η σχέση της διάσημης τραγουδίστριας και του Ρομέν Γαβρά είχε ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. 

Μάλιστα, φίλος του πρώην συντρόφου της Rita Ora επιβεβαίωσε την είδηση στο MailOnline.

«Η Ρίτα και ο Ρομέν χώρισαν πριν από μήνες, λόγω δυσκολιών με τις αντίστοιχες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Όμως παραμένουν στενοί φίλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρίτα όρα και ο Ρομέν Γαβράς είχαν κάνει διακοπές στην Ίμπιζα και στην Κέρκυρα, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο είχαν φουντώσει φήμες περί αρραβώνα εξαιτίας του μονόπετρου που φορούσε η τραγουδίστρια. 

Τελικά, οι δύο τους χώρισαν, ενώ η Rita Ora κάνει το ντεμπούτο της ως coach στο The Voice της Αυστραλίας.

Ποιος είναι ο Ρομέν Γαβράς

Ο Ρομέν Γαβράς, γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1981 στο Παρίσι. Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Μητέρα του είναι η Γαλλίδα παραγωγός ταινιών Μισέλ Γαβρά, ενώ έχει άλλα δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον Αλέξανδρο και την Τζούλι.

Είναι πιο γνωστός στο εξωτερικό για τη σκηνοθεσία του αμφιλεγόμενου βίντεο της Μ.Ι.Α., «Born Free» και του βίντεο κλιπ του Kanye West για το «No Church in the Wild».

Οι ταινίες και τα μουσικά του βίντεο συχνά απεικονίζουν ένα σκληρό σκηνικό σε συνδυασμό με ένα συναρπαστικό, υψηλής ενέργειας περιεχόμενο. Ο 39χρονος Ρομέν Γαβράς κέρδισε δύο βραβεία VMA το 2012 στις κατηγορίες Best Cinematography and Best Direction, και τα δύο για το βίντεο «Bad Girls» που σκηνοθέτησε για τη M.I.A.

Το 1995, ο Ρομέν Γαβράς συνέστησε την καλλιτεχνική κολεκτίβα, Kourtrajmé, με τον Kim Chapiron.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR