counter

Ρίκι Μάρτιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δικαστική περιπέτεια και τις καταγγελίες αιμομιξίας – “Ήταν πολύ επώδυνο”

Ρίκι Μάρτιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δικαστική περιπέτεια και τις καταγγελίες αιμομιξίας – “Ήταν πολύ επώδυνο”
Ρίκι Μάρτιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δικαστική περιπέτεια και τις καταγγελίες αιμομιξίας – “Ήταν πολύ επώδυνο”

Σάλο προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον 21χρονο ανιψιό του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, για αιμομιξία και ψυχική και σωματική κακοποίηση.

Ωστόσο η δικαστική περιπέτεια για τον σούπερ σταρ φαίνεται πως είχε αίσιο τέλος, καθώς ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα και ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες εις βάρος του.

Δείτε επίσης - Ρίκι Μάρτιν: Αίσιο τέλος στην υπόθεση αιμομιξίας - Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες εις βάρος του

Λίγες ώρες μετά το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας ο Ρίκι Μάρτιν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και ευχαρίστησε όλους αυτούς που ήταν στο πλευρό του, αλλά εξήγησε και τον λόγο που τόσο καιρό δεν τοποθετήθηκε για το θέμα.

«Είμαι μπροστά στην κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή. Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα θεραπευτώ; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή, να επιστρέψω μπροστά στις κάμερες και να σας διασκεδάσω. Ευχαριστώ όλους τους μου φίλους, όλους μου τους φανς. Δεν είχε ιδέα τι δύναμη μου δώσατε με κάθε σχόλιο στα social media. Σας εύχομαι αγάπη και φως και επιστέφω με την ίδια δύναμη και πάθος. Σας εκτιμώ όλους», είπε ο Ρίκι Μάρτιν στις πρώτες του δηλώσεις μετά της κατηγορίες που δέχθηκε από τον ανιψιό του.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ρίκι Μάρτιν:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR