counter

Rihanna: Τι κρύβεται πίσω από το unfollow της στην JLo;

Rihanna: Τι κρύβεται πίσω από το unfollow της στην JLo;
Rihanna: Τι κρύβεται πίσω από το unfollow της στην JLo;

Οι καλές σχέσεις ανάμεσα σε Rihanna και JLo ήταν γνωστές. Η μία ακολουθούσε την άλλη στο Instagram, ενώ δεν είχαν λείψει και κάποια δωράκια συνοδευόμενα από φιλοφρονήσεις. Αυτά μέχρι πρότινος γιατί, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα έχουν αλλάξει ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες.

Κι αν νομίζετε πως όλα ξεκίνησαν με το απλό “unfollow” της Rihanna, κάνετε λάθος. Γιατί, μπορεί να είναι (ή να δείχνει) παράξενη, τρελή όμως δεν είναι! Τι την ώθησε, λοιπόν, να βγάλει την JLo από την (διαδικτυακή) ζωή της; Σύμφωνα με φήμες, η κίνησή της οφείλεται στο ότι η Jennifer Lopez έχει έρθει κοντά (πολύ κοντά, θα λέγαμε) με τον πρώην της Rihanna, τον rapper Drake. Αυτός είναι κατά πάσα πιθανότητα η πέτρα του σκανδάλου η οποία πυροδότησε την κίνηση της RiRi. Γιατί, μπορεί να χώρισαν, ωστόσο το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν, αλλά και πάλι κατέληγαν μαζί.

Αυτή τη φορά, όμως, αντί ο γνωστός ράπερ να επιστρέψει στην αγκαλιά της, προτίμησε να πάρει αγκαλιά την Lopez – κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η JLo κοινοποιώντας την σχετική φωτογραφία. Σημείωση: Η φωτογραφία ήρθε σε συνέχεια του unfollow της Rihanna. Τι σημαίνει αυτό; Πως η Jennifer δεν στεναχωρήθηκε και τόσο με την κίνηση της άλλοτε αγαπημένης συναδέλφου της… Ε, κι αν στεναχωρήθηκε, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην της.

Όσο για το σχόλιο της… απλής, ταπεινής συντάκτριας; Χάθηκαν, βρε κορίτσια μου, οι άνδρες εκεί στο Hollywood; Σιγά το κελεπούρι… 

Η Jennifer Lopez με τον ράπερ Drake

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR