counter

Rihanna: Φωτογραφίζεται σαν πορνοστάρ

Rihanna: Φωτογραφίζεται σαν πορνοστάρ
Rihanna: Φωτογραφίζεται σαν πορνοστάρ

Πλέον τα περιμένουμε όλα από αυτήν αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια. Δε σοκαριστήκαμε που την είδαμε γυμνή καθώς την έχουμε ξαναδεί αλλά τώρα η Rihanna προκάλεσε περισσότερο από ποτέ.

Ημίγυμνη και στα τέσσερα τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κατά τη διάρκεια που τα είχε πετάξει όλα έξω για τις ανάγκες φωτογράφησης γαλλικού περιοδικού. Η ίδια δε διέφερε από μια πορνοστάρ καθώς το θέαμα παρέπεμπε σε κάτι τέτοιο.  

Η Rihanna βρέθηκε σε πολυτελή βίλα του Los Angeles και συγκεκριμένα στο μπαλκόνι, η οποία δε φορούσε ούτε τα απαραίτητα. Η  27χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados φορώντας μόνο ένα ροζ t-shirt κομμένο και με εμφανή τα σημάδια του μαυρίσματος από το μαγιό σύρθηκε στα πατώματα παίρνοντας τις ανάλογες προκλητικές πόζες που παραπέμπουν σε πορνοστάρ.

Οι παπαράτσι έτρεχαν πανικόβλητοι να την απαθανατίσουν κατά τη διάρκεια που φωτογραφιζόταν στο μπαλκόνι ημίγυμνη στα τέσσερα. Χωρίς εσώρουχο και μόνο με ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι περιφερόταν το μπαλκόνι σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Rihanna όχι μόνο δεν αντέδρασε την ώρα που την απαθανάτιζαν οι παπαράτσι αλλά σηκώθηκε και περιφερόταν γυμνή και έριχνε κλεφτές ματιές για να βεβαιωθεί ότι έχουν καταγράψει όλοι τις πόζες της. Αν ήθελε να μην φανεί τίποτα θα μπορούσε η ομάδα της να είχε καλύψει το μπαλκόνι και να μην αντιληφθεί κανείς το γεγονός.

Αυτό που δε μπορεί κανείς να εξηγήσει είναι ο λόγος που η τραγουδίστρια προκαλεί συνέχεια αναζητώντας την προσοχή όλων. Τη στιγμή που η καριέρα της εκτοξεύεται δεν έχει ανάγκη να προκαλεί. Ωστόσο, το απολαμβάνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR