counter

Ριάνα: Η δημόσια συγγνώμη για το λάθος που εξόργισε τους Μουσουλμάνους

Ριάνα: Η δημόσια συγγνώμη για το λάθος που εξόργισε τους Μουσουλμάνους
Ριάνα: Η δημόσια συγγνώμη για το λάθος που εξόργισε τους Μουσουλμάνους

Στο ιδιαίτερο show εσωρούχων της Ριάνα, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες ακούστηκε, ένα τραγούδι που περιείχε μουσουλμανικό στίχο, γεγονός που έκανε τη τραγουδίστρια να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ειδικότερα, το τολμηρό show έντυσε το κομμάτι “Doom” που περιείχε λόγια από το Hadith, το οποίο αποτελεί πολύ σημαντικότερο κείμενο τον Μουσουλμάνων.

Η Ριάνα τελικά υποστήριξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μουσουλμανική κοινότητα για την επισήμανση ενός τεράστιου λάθους που ήταν ακούσια προσβλητικό στο show Savage. Επιπλέον θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για αυτό το ειλικρινές, αλλά απρόσεκτο λάθος. Κατανοούμε ότι έχουμε πληγώσει τη μουσουλμανική μας κοινότητα και είμαι απίστευτα απογοητευμένη από αυτό!»

Και συνέχισε υποστηρίζοντας πως: «Δεν παίζω με οποιοδήποτε είδος σεβασμού προς τον Θεό ή οποιαδήποτε θρησκεία και ως εκ τούτου η χρήση αυτού του τραγουδιού στην επίδειξή μας ήταν εντελώς ανεύθυνη! Προχωρώντας προς τα εμπρός, δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστούμε για τη συγχώρεση και την κατανόησή σας»

Δείτε την δημοσίευση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR