counter

Ρία Ελληνίδου: Η καταγωγή, το οικογενειακό συγκρότημα και τα παραδοσιακά τραγούδια

Ρία Ελληνίδου: Η καταγωγή, το οικογενειακό συγκρότημα και τα παραδοσιακά τραγούδια
Ρία Ελληνίδου: Η καταγωγή, το οικογενειακό συγκρότημα και τα παραδοσιακά τραγούδια

Η Ρία Ελληνίδου είναι μια τραγουδίστρια που έκανε "πανικό" στο Tik Tok, αφού ένα από τα τραγούδια της, το "Σε κάνω κέφι", προκάλεσε "χαμό" στα social media και μάλιστα ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές στο YouTube. Αναζητήσεις για την καταγωγή, το βιογραφικό αλλά και το συγκρότημα που έχει με την οικογένειά της, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα πρέπει να ξέρετε για την Ρία Ελληνίδου.

Ρία Ελληνίδου: Το βιογραφικό και η καταγωγή της

  • Η Ρία Ελληνίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονική, από όπου είναι και η καταγωγή της και από μικρή ηλικία, έδειξε ενδιαφέρον για την μουσική. Η οικογένειά της άλλωστε, έχει δημιουργήσει ένα συγκρότημα στο οποίο και συμμετείχε. Οι "Γρακοί", όπως λέγεται το συγκρότημα έκαναν το ντεμπούτο τους το 2005.
  • Σε ηλικία μόλις πέντε ετών, η Ρία Ελληνίδου ξεκίνησε τα μαθήματα σε ωδείο, μαζί με τα αδέλφια της και διδάχτηκε θεωρία και αρμονία μουσικής και παράλληλα, παραδοσιακή προπαιδεία. 

Διαβάστε επίσης: Πάολα: Η πραγματική καταγωγή, ο πατέρας της κόρης της και το βιογραφικό της

Αργότερα φοίτησε στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης, της και εκεί έμαθε να παίζει πιάνο αλλά και διάφορα άλλα μουσικά όργανα. Παράλληλα, Παράλληλα, έκανε μαθήματα βυζαντινής μουσικής.

  • To Instagram της είναι @@ria_ellinidou.

Ρία Ελληνίδου: Τα τραγούδια  που έγιναν επιτυχίες

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει κάνει η Ρία Ελληνίδου, είναι τα τραγούδια:  

"Θα σπάσω την πόρτα", "Σε κάνω κέφι", "Kάπου στη Θεσσαλονίκη" και "Tα σημάδια".

Δείτε την σε εμφάνισή της:

Ρία Ελληνίδου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Ρία Ελληνίδου, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The στην οποία και είχε αποκαλύψει για το πώς συμπεριφέρεται στους άντρες θαμώνες που την προσεγγίζουν... άκομψα στα μαγαζιά ή τα πανηγύρια στα οποία εμφανίζεται:

"Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω “έφυγες μάστορα, επόμενος”. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν. Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά", ανέφερε.

Δείτε σχετικό βίντεο από την εμφάνισή της:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR