counter

Ρία Δελούτση: Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα

Ρία Δελούτση: Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα
Ρία Δελούτση: Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα

Το δικό της δράμα ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η καλλονή του Ελληνικού κινηματογράφου, Ρία Δελούτση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και του Νίκου Νικόλιζα, η Σταρ Ελλάς 1961 και ηθοποιός εδώ και οκτώ χρόνια προσπαθεί να ξεπεράσει τον απρόσμενο χαμό του γιου της, Γιώργου.

Μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Πλοιό, ζει στα δυτικά προάστια της Αττικής, έχοντας συντροφιά τα εγγόνια τους.

Το 2010 η Ρία Δελούτση και ο Βαγγέλης Πλοιός βυθίστηκαν στο πένθος με το ξαφνικό θάνατο του μονάκριβου γιου τους και μέχρι και σήμερα ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτήν την απώλεια.

Ο γνωστός ηθοποιός για αυτό το τραγικό συμβάν είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκες στις 22/08/1972. Ησουν το σπουδαιότερο, το ουσιαστικότερο, το ομορφότερο δώρο που μας πρόσφερε ο δημιουργός μας... Μας έκανες τόσο ευτυχισμένους και τόσο υπερήφανους γονείς. Υπήρξες τέλειος γιος, γιε μου! Τέλειος πατέρας και σύζυγος! Σ’ ευχαριστούμε για τη χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσες στη διάρκεια της γήινης ζωής σου. Σ’ ευχαριστούμε που έζησες κοντά μας 38 ανεπανάληπτα χρόνια. Σ’ ευχαριστούμε για τα εγγονάκια που μας χάρισες. Σ’ ευχαριστούμε για όλα! “Εφυγες” το πρωί της 21ης/06/2010, καθώς πήγαινες με τη μηχανή στην εργασία σου, όπως κάθε μέρα... Αλλά αυτό το πρωινό της Δευτέρας ήταν και το τέρμα στο ταξίδι της ζωής σου... Αυτή η γριά, που βρέθηκε απ’ το πουθενά μπροστά σου, “χάραξε” την κόκκινη γραμμή της διαδρομής σου και γέμισε την άσφαλτο με το αίμα σου. Ηταν ο Χάρος που καραδοκούσε... Δεν είπαμε “αντίο”, αγόρι μου. Για εμάς δεν υπάρχει “αντίο”, μόνο “καλή αντάμωση”. Σε λατρεύουμε!»

Η Ελευθερία ντε Λούτζιο γεννήθηκε στο Αργος Αργολίδας, στις 11 Φεβρουαρίου 1944, από πατέρα Ιταλό και μητέρα Ελληνίδα και σε ηλικία μόλις ενός έτους, η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου διαμένει μέχρι σήμερα

Το 1961 εξελέγη Σταρ Ελλάς και αμέσως αναχώρησε για το Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου συμμετείχε στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», στον οποίο, ως Ρία Δελούτση πια, κατέκτησε τον τίτλο Μις Φιλία.

Πηγή φωτογραφίας: Espresso

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR