counter

Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και ένοχος μαζί"

Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και ένοχος μαζί"
Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και ένοχος μαζί"

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Tο Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη την Παρασκευή 10/2.

Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την δίκη του και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ένοχος και αθώος μαζί.

Όσα είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είτε μας αρέσει, είτε όχι, το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση. Αν θέλουμε να λέμε ότι ανήκουμε σε έναν κόσμο που δεν πετροβολεί αλλά δικάζει, να δεχόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη. Πολλές φορές δυσαρεστούμαι με τις αποφάσεις, πολλές φορές δεν συντάσσονται με το θυμικό μου» είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δείτε επίσης - Ρένος Χαραλαμπίδης για Φιλιππίδη: "Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει"

«Μέσα μου, έχω πολύ θυμό, έχω πολύ θυμό για το #metoo, για τον κόσμο που χρησιμοποιώντας την εξουσία όπως ο Φιλιππίδης, έκανε εγκλήματα. Μπορεί να μην καταδικάστηκε για βιασμό αλλά καταδικάστηκε για απόπειρες βιασμού. Μπορεί να μη μπήκε ισόβια αλλά τιμωρήθηκε κι επειδή καλό είναι σε μια κοινωνία που δεν έχει έλεος, να δείξουμε εμείς λίγο έλεος… Αν προσέξει κανείς τις δηλώσεις μου τόσα χρόνια θα δει ότι είμαι πολύ συνεπής σε όσα λέω. Ήμουν ο πρώτος που αμφισβήτησε όταν συλλάβανε τον Φιλιππίδη και λέγανε πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι, που έλεγα ότι δεν είναι μεγάλος ηθοποιός, μόνος του ανακηρύχθηκε μεγάλος ηθοποιός. Κανείς δε ξέρει αν θα μπορούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει στο θέατρο. Ο Γιώργος Κιμούλης όπως ακούω έχει γεμάτα θέατρα. Βέβαια, ο Κιμούλης δεν καταδικάστηκε ποτέ για απόπειρες βιασμού. Προσωπικά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ποτέ δεν ήταν του γούστου μου και ποτέ δε θα πήγαινα να τον δω, ούτε θα πάω. Είναι ένοχος αλλά και αθώος» κατέληξε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR