counter

Ρένα Πάντα: Ξεχασμένη στο ψυγείο του νεκροτομείου η τραγουδίστρια

Ρένα Πάντα: Ξεχασμένη στο ψυγείο του νεκροτομείου η τραγουδίστρια
Ρένα Πάντα: Ξεχασμένη στο ψυγείο του νεκροτομείου η τραγουδίστρια

Η Ρένα Πάντα βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και παραμένει ακόμη άθαφτη, στα ψυγεία για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα λόγω έλλειψης χρημάτων.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Espresso και του Νίκου Νικόλιζα, η Ρένα Πάντα δεν έχει κανένα συγγενή εν ζωή και οι καλοί της φίλοι προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να γίνει η κηδεία της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης ήταν ο πρώτος που πρόσφερε χρήματα για να δοθεί ένα τέλος στο μακάβριο αυτό δράμα.

«Η Ρένα δεν είχε κανένα στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα, ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης», δήλωσε συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για δυο μέρες. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR