counter

Ρεγγίνα Μακέδου: Στη νέα ανάρτησή της εξηγεί ποιος είναι ο αποχωρισμός που της έχει στοιχίσει περισσότερο

Ρεγγίνα Μακέδου: Στη νέα ανάρτησή της εξηγεί ποιος είναι ο αποχωρισμός που της έχει στοιχίσει περισσότερο
Ρεγγίνα Μακέδου: Στη νέα ανάρτησή της εξηγεί ποιος είναι ο αποχωρισμός που της έχει στοιχίσει περισσότερο

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι ένα αισιόδοξο πλάσμα που παρά τις δυσκολίες της ζωής δεν παύει να χαμογελά!

Να θυμίσουμε ότι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the Stars” που προβλήθηκε τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star ενώ η ίδια έχει γνωστοποιήσει τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία και τη νέα υποτροπή που υπέστη.

Μάλιστα, είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της αλλά και τις εξελίξεις γύρω από την υγεία της με την πιο αισιόδοξη προσέγγιση.

Αυτή την φορά η όμορφη Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε μία ανάρτηση για την υγεία της αυτό τον καιρό ενώ αποκάλυψε ποιος αποχωρισμός της έχει πιο πολύ.   

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«Ο αποχωρισμός μου από την Γκλορυ εξαιτίας των θεραπειών αλλά και της μεταμόσχευσης που ακολουθεί… είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να αντιμετωπίσω ψυχολογικά… μόνο όσοι έχετε κατοικίδιο και το έχετε σαν οικογένεια θα με καταλάβετε. Το δέσιμο μου μαζί της μοιάζει τρελό ακόμα και σε εμένα.. ξέρει ποτέ έχω ζάχαρα ψηλά η χαμηλά.. καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά όταν πονάω βάζει τη μουσούδα της εκεί που πονάω… με προστατεύει, με αγαπάει, με περιμένει να γίνω και πάλι καλά… Επειδή με ρωτάτε τώρα ζει με την κουμπάρα μου που την έχει σαν 4ο παιδί της (αφού έχει ήδη 3 🤭) κοιμάται αγκαλιά με τον βαφτισιμιό μου και παίρνει όση αγάπη χρειάζεται και ακόμα παραπάνω για να είναι καλά. Όσο για την υγεία μου… συνεχίζω δυνατά όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για την υγεία τους. Την Δευτέρα μπαίνω για την δεύτερη θεραπεία, νιώθω και πάλι δυνατή και έτοιμη. Το μόνο που δεν θα συνηθίσω ποτε ειναι το τρύπημα στις φλέβες (όπως καταλαβαίνετε δεν μας τρυπάνε έτσι απλά μια φορά , επίσης πλέον δεν έχω φλέβες… όποτε κάθε φορά είναι αγώνας για όποιον προσπαθεί και τους ευχαριστώ… Δεν διαφέρω από κανέναν ασθενή ίσως είμαι πολύ πιο αδύναμη από πολλούς… παίρνω δύναμη από πολλούς… εγώ απλά το επικοινώνησα.. και το επικοινωνώ… Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω Όπως και συ… και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και συ…  Γίνετε δότες μυελού των οστών Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου</strong> στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης - Ρεγγίνα Μακέδου: Το αισιόδοξο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ενώ πήγαινε για μετάγγιση αίματος μετά την υποτροπή της λευχαιμίας

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Πηγή φωτογραφίας Instagram @regina_makedou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR