counter

Ρέα Τουτουντζή: "Νόμισα ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τη μαμά μου αλλά τελικά..."

Ρέα Τουτουντζή: "Νόμισα ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τη μαμά μου αλλά τελικά..."
Ρέα Τουτουντζή: "Νόμισα ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τη μαμά μου αλλά τελικά..."

Ρέα Τουτουνζή

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ρέα Τουτουνζή στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ» και τη Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας για την υποκριτική, τις δύο προτάσεις γάμου που της είχαν γίνει σε μικρότερη ηλικία και τις απέρριψε, αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;
«Νόμιζα ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν «έχασα» τη μάνα μου, αλλά τελικά δεν ήταν… Η πιο δύσκολη στιγμή είναι ότι θα μου λείπει αυτή η γυναίκα σε στιγμές της ζωής μου. Δεν είναι ο χαμός, είναι το υπόλοιπο. Θέλεις αυτό τον άνθρωπο στη ζωή σου, στη δύσκολη στιγμή, στη χαρά σου, θέλεις τη συμβουλή του. Την μαμά μου την «έχασα» πολύ μικρή, είναι τρόπος ζωής ποια για μένα, δεν μου είναι μελό. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Νιώθω στη διάρκεια της πορείας της ζωής, όσο περνάει ο καιρός, να με ενοχλεί πιο πολύ από την ουσιαστική μέρα που «χάθηκε» η μαμά μου. Είναι πιο σκληρό αυτό και ζεις με αυτό. Ήμουν 12 χρονών όταν «έφυγε». Είχα μια πολύ καλή γιαγιά, η οποία είναι 97 ετών».

Είναι εκείνη που σε μεγάλωσε;
«Ναι, εκείνη με μεγάλωσε, είμαι μοναχοπαίδι. Είναι καταπληκτική και ελπίζω να την έχω όσο περισσότερο γίνεται. Δεν μπορεί να έρθει να με δει. Βρίσκεσαι σε ένα χώρο που είναι ειδικά για μεγάλους ανθρώπους, ο οποίος είναι κοντά στο σπίτι μου, πηγαίνω με τα πόδια και την βλέπω. Την επισκέπτομαι όσο γίνεται περισσότερο κι έχουμε συχνή επαφή και τηλεφωνική. Η γιαγιάκα μου είναι ο ήρωας μου. Μέσα στον πόνο που «έχασε» το παιδί της μεγάλωσε το εγγόνι της. Η γιαγιά μου έζησε τα χειρότερα χρόνια μου στην εφηβεία, δεν υπάρχει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR