counter

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός
Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός

Manchester United Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ελλάδος έχει απόψε (21.45) ραντεβού με την ιστορία, καθώς αν υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το μοναδικό δίλημμα του Μίτσελ είναι η θέση του σέντερ φορ. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας να συνθέτουν την γραμμή οπισθοφυλακής. Ο Εντινγκά με τον Μανιάτη θα αποτελέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, ενώ ο  Τσόρι Ντομίνγκεζ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου. Αν ο Κάμπελ προτιμηθεί για την κορυφή της επίθεσης, θέση στα άκρα θα πάρουν ο Φουστέρ και ο Πέρεζ. Σε περίπτωση που ο Μίτσελ επιλέξει τον Βαλντέζ για τη θέση του σέντερ φορ, ο Κοσταρικανός θα τοποθετηθεί στο δεξί άκρο και ο Πέρεζ στο αριστερό.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος γνωρίζει πως η «κλεψύδρα» του άμμου στον πάγκο της Μάντσεστερ θα αδειάσει επικίνδυνα σε περίπτωση αποκλεισμού. Ο Σκωτσέζος θα επιστρατεύσει την εμπειρία του «παροπλισμένου» τους τελευταίους δύο μήνες Ράιαν Γκιγκς. Ο Ντε Χέα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ και οι Ράφαελ, Βίντιτς, Τζόουνς και Εβρά στην άμυνα. Ο Κάρικ με τον Γκιγκς θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ουέλμπεκ, Ρούνει και Βαλένσια θα συνθέσουν την τριάδα πίσω από τον Ρόμπι Φαν Πέρσι.


Παρά την κακή παράδοση επί αγγλικού εδάφους με 11 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ο Ολυμπιακός μπορεί να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Στο «Ολντ Τράφορντ» θα βρίσκονται περισσότεροι από 4 χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι.

Εν τω μεταξύ, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά κόντρα στη Ζενίτ, μετά το 4-2 στην Αγία Πετρούπολη.

Πηγή: Antennanews

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR