counter

Ράνια Θρασκιά: Η συνέντευξή της λίγο πριν την πρεμιέρα της!

Ράνια Θρασκιά: Η συνέντευξή της λίγο πριν την πρεμιέρα της!
Ράνια Θρασκιά: Η συνέντευξή της λίγο πριν την πρεμιέρα της!

Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξη της στο περιοδικό People μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα της με την Ευγενία Μανωλίδου, το λάθος της ΕΡΤ αλλά και τα τέσσερα χρόνια που έλειπε από του τηλεοπτικούς μας δέκτες και την επιστροφή της με το «Joy».

Είχε ακουστεί ότι ήσασταν δύο υποψήφιες για τη θέση του Joy, εσύ και η Ευγενία Μανωλίδου. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά είχε αναρωτηθεί στο ΠρωΙνό πώς γίνεται να μην παίρνουν τη δουλειά αυτή καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με εμπειρία, όπως εσύ, αλλά άνθρωποι εκτός χώρου; Αυτό που ξέρω από τον ΑΝΤ1 είναι πως δεν είχε γίνει πρόταση στην Ευγενία για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν έχει καμία σημασία, ούτως ή άλλως, και δεν μου αρέσει να μιλώ εκ μέρους άλλων επαγγελματιών. Αυτό που κρατάω από την όλη ιστορία είναι το θάρρος της Φαίης να εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη της, χωρίς να υπολογίσει το κόστος ή τα σχόλια που θα συνόδευαν την τοποθέτησή της. Είναι σπάνια τηλεοπτική προσωπικότητα η Φαίη και είμαι πολύ χαρούμενη που ο χρόνος δικαίωσε τη φιλία μας και την εμπιστοσύνη που δείχνει η μία στην άλλη, πολλά χρόνια τώρα.

Πως αντέδρασες αρχικά στην πρόταση για το Joy; Με αιφνιδίασε αυτή η πρόταση! Όπως είπα και στους ανθρώπους του ANT1, είχα πάει με πολλά «όχι» στο μυαλό μου. Αλλά από την πρώτη μας συζήτηση, που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, άρχισαν να καταρρέουν τα «όχι» και τη θέση τους να παίρνουν τα «ναι». Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω να επιστρέψω στην τηλεόραση, ίσως και από φόβο, αλλά το Joy είναι ένα concept που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή για τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του. Ένιωσα ότι μου ταιριάζει, σε ένα κανάλι με ανθρώπους που εκτιμώ και εμπιστεύομαι και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που θα ξαναδουλέψω στην τηλεόραση σε μία εκπομπή υψηλής αισθητικής όπως είναι το Joy και με την ασφάλεια του ΑΝΤ1!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR