counter

Ράιαν Ο’ Νιλ: Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο ηθοποιός

Ράιαν Ο’ Νιλ: Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο ηθοποιός
Ράιαν Ο’ Νιλ: Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών Ράιαν Ο’Νιλ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία  “Love Story”.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του ηθοποιού, Πάτρικ Ο΄Νιλ, με μια ανάρτηση στα social media.

«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που είχα ποτέ να πω, αλλά έτσι είναι. Ο πατέρας μου έσβησε σήμερα ειρηνικά», έγραψε στο Instagram o γιος του Ράιαν Ο’Νιλ.

Διαβάστε επίσης! Peaky Blinders: Πέθανε ηθοποιός της σειράς

Ποιος ήταν ο Ράιαν Ο’Νιλ;

Ο Ράιαν Ο'Νιλ έκανε επιτυχία σε ταινίες, με κυριότερη την Ιστορία αγάπης (Love Story, 1970), για την οποία έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού, Μια τρελή τρελή καταδίωξη (1972) και Χάρτινο φεγγάρι (Paper Moon, 1973) του Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, Μπάρι Λίντον του Στάνλεϊ Κιούμπρικ (1975), Η γέφυρα του Άρνεμ (A Bridge Too Far) του Ρίτσαρντ Ατένμπορο (1977) και Ντράιβερ, ο ασύλληπτος οδηγός (The Driver) του Γουόλτερ Χιλ (1978). Από το 2005 έως το 2017, είχε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στη σειρά του Fox Bones ως Μαξ.

Το 2001, ο Ράιαν Ο'Νιλ διαγνώστηκε με χρόνια μυελογενή λευχαιμία. Αφού πάλεψε με λευχαιμία, ο ηθοποιός εμφανιζόταν συχνά στο πλευρό της Φόσετ που αντιμετώπιζε καρκίνο.

Μάλιστα είχε δηλώσει στο περιοδικό People: «Είναι μια ιστορία αγάπης. Απλά δεν ξέρω πώς να το παίξω αυτό. Δεν θα γνωρίζω αυτόν τον κόσμο χωρίς αυτήν. Ο καρκίνος είναι ύπουλος εχθρός».

Τον Απρίλιο του 2012 ο Ο'Νιλ δήλωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο προστάτη.

 

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR