counter

Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα Βουτσά με το βίντεο που δημοσίευσε από τον τάφο του πατέρα της, Κώστα

Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα Βουτσά με το βίντεο που δημοσίευσε από τον τάφο του πατέρα της, Κώστα
Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα Βουτσά με το βίντεο που δημοσίευσε από τον τάφο του πατέρα της, Κώστα

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήμερα της Παναγίας, η Θεοδώρα Βουτσά.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά είχε την ονομαστική της εορτή καθώς εκτός από Θεοδώρα, την λένε και Μαρία.

Ωστόσο, πολλές ήταν οι μνήμες που της ξύπνησαν από τον αγαπημένο της πατέρα, αυτή την ημέρα.

Συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άγνωστη, μέχρι σήμερα, ιστορία.  Όπως εξήγησε, οι γονείς της είχαν χάσει ένα μωρό πριν την αποκτήσουν και έτσι αποφάσισαν όταν γεννήθηκε, να την τάξουν στην Παναγία, όπου και πήρε το όνομα της.

Μάλιστα, η Θεοδώρα επισκέφτηκε χθες και τον τάφο του αγαπημένου της μπαμπά, έχοντας στον πλευρό της τον σύζυγό της και την κόρη τους.

Η ίδια δε δίστασε να μας δείξει και την διαδρομή μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο Κώστας Βουτσάς στο πρώτο νεκροταφείο, αλλά και πως έχει φτιαχτεί ο τάφος του.

«#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και "έταξαν" το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. "Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;" "Ναι, μπαμπά..." Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία "οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε... και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!" Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα... Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία... Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοδώρα Βουτσά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR