counter

Ραγίζει καρδιές γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος”

Στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε η Κωνσταντίνα μιλώντας για τη ζωή της και άγνωστες πτυχές που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και δηλώνει ελεύθερη αυτό το διάστημα δε διστάζει να παραδεχτεί ότι θα ήθελε να έχει στον πλευρό της έναν άνθρωπο που να της εξασφαλίσει τη συντροφικότητα που επιθυμεί.

«Είμαι μόνη μου, είμαι με το κοριτσάκι μου με τα σκυλάκια μου. Μ΄αρέσει που είμαι μόνη αλλά θα προτιμούσα να έχω έναν σύντροφο αν έβρισκα κάποιον που να επικοινωνούμε και να στηρίζεται ο ένας πάνω στον άλλον» δήλωσε.

Στη συνέχεια ωστόσο, η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε σε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της που αποτελεί τεράστια πληγή.

«Χάσαμε τον πατέρα μου στον πόλεμο του ’74. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος, είναι μία ανοιχτή πληγή. Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοούμενων. Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος και μας αναγκάζουν για να πάμε παραπέρα να τον κηρύξουμε άφαντο. Ευελπιστούμε να βρεθεί, τουλάχιστον να θάψουμε τα οστά του. Ξέρουμε ότι τον συνέλαβαν, σε ποιες συνθήκες. Είμαστε παιδιά του πολέμου. Η μητέρα μου πέθανε με αυτόν τον καημό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR