counter

Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν και μιλάει για την κοινή τους ζωή

Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν και μιλάει για την κοινή τους ζωή
Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν και μιλάει για την κοινή τους ζωή

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Γιώργος Καράβας, θα είναι ο νέος coach των αγοριών και των κοριτσιών στον τρίτο κύκλο του GNTM.

Το εντυπωσιακό μοντέλο διαθέτει μια αρκετά μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και ένας πολύ καλός σύζυγος και πατέρας.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών.

Η Ραφαέλα έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τον χώρο της ομορφιάς, έχοντας ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Γιώργο Καράβα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί.

«Η δημοσιότητα στη ζωή μας τις τελευταίες ημέρες είναι απότομη. Έχει γίνει λίγο ένας χαμός, αλλά το διαχειριζόμαστε. Ο Γιώργος ήταν πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι που έχει να κάνει με την δουλειά του, δεν είναι μια πρόταση γενικά για την τηλεόραση, έχει να κάνει με το μόντελινγκ. Ήταν πολύ χαρούμενος και θετικός. Είναι πολύ καλό παιδί, θα τον γνωρίσετε και εσείς μέσω της εκπομπής. Ευγενικός και γενικά από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως και εκείνος για εμένα. Δεν τον ζηλεύω γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω. Γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Γενικά τον Γιώργο τον εμπιστεύομαι και θεωρώ θα τα πάει περίφημα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, ένα βράδυ είχαμε πάει για ποτό, ξεχωριστές παρέες, και ήρθε ο Γιώργος και μου μίλησε. Απλά μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και αν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν ντροπαλός. Ο Γιώργος θέλει και τρίτο παιδί, εγώ δεν θέλω. Δυο παιδάκια, ένα μαγαζί, ο Γιώργος δεξιά αριστερά για δουλειές, δεν είναι εύκολο», είπε η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR