counter

Ραφαέλα Ψαρρού: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή- “Tην έζησα για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής μου”

Ραφαέλα Ψαρρού: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή- “Tην έζησα για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής μου”
Ραφαέλα Ψαρρού: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή- “Tην έζησα για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής μου”

Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πριν από λίγες ώρες η Ραφαέλα Ψαρρού.

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο όπου υπενθυμίζει στις γυναίκες την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Έτσι η Ραφαέλα Ψαρρού που έχασε την κ. Καλλιόπη όταν ήταν 18 μηνών την μνημονεύτηκε και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο όπου είναι ο μήνας κατά του καρκίνου ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ δικό μου. Στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει βλέπετε για πρώτη φορά την μαμά μου, το όνομα της Καλλιόπη ! Την γνώρισα και είχα την ευλογία να την ζήσω για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής μου, δεν έχω μνήμες από εκείνη παρά μόνο φωτογραφίες όπου κάθομαι και την παρατηρώ από όταν με θυμάμαι , ήταν ο μόνος τρόπος όταν μου έλειπε να έρθω κοντά της και να της πω όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου , να κλάψω .. γιατί να πρέπει να μεγαλώσω χωρίς εκείνη ; Η μόνιμη ερώτηση που με βασάνιζε .. Στιγμές δύσκολες που πονάνε , κανείς δεν ξέρει πόση δύναμη κρύβει μέσα του και πως τελικά καταφέρνει να τις αντιμετωπίσει .

Ήταν μια γυναίκα νέα ,δυναμική που δεν το έβαζε κάτω .Προσπάθησε πολύ όμως στα 25 της χρόνια μας άφησέ με την μόνη της έννοια να μεγαλώσω με αγάπη και φροντίδα , ήθελε η Ραφαέλα να τα καταφέρει .. Να με λοιπόν! 29 ετών ευτυχισμένη , παντρεμένη με έναν μοναδικό άνθρωπο που με έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος στην ζωή μου, που από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε , πίστεψε σε εμένα και είδε μέσα από τα μάτια μου την ψυχή μου! Μητέρα δυο υπέροχων παιδιών του Φίλιππου και της Καλλιόπης! Επιχειρηματίας έχοντας την δίκη μου επιχείρηση να τρέχει με γοργούς ρυθμούς !

Όλες οι φωτογραφίες που μοιράζομαι μαζί σας είναι χαρούμενες γιατί χαρούμενη είμαι και εγώ ,φροντίζω κάθε στιγμή να χαμογελάω με όλη μου την καρδιά, να απολαμβάνω τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για όσα έχω ! Μην αφήνετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας να σας ξεγελάνε ! Ζήστε το τώρα και χαρείτε την ζωή σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους ,είναι το μοναδικό πράγμα που έχει πραγματική αξία ! Μην αμελείτε τον προληπτικό έλεγχο που πρέπει να κάνουμε όλοι μας ! Αγαπήστε το σώμα σας , αγαπήστε τον εαυτό σας και νιώσετε όμορφα! Υ.Γ Αυτό είναι το αγαπημένο μου post όσο και αν κατέβει στο insta feed μου θα το επισκέπτομαι και θα το ξανά διαβάζω γιατί είναι όλη μου η αλήθεια και σας το έγραψα με δάκρυα στα μάτια ..», έγραψε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Ψαρρού.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR