counter

Ραδιομαραθώνιος 2018: Οι MAPPES μίλησαν αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Ραδιομαραθώνιος 2018: Οι MAPPES μίλησαν αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Ραδιομαραθώνιος 2018: Οι MAPPES μίλησαν αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018, βρεθήκαμε στο The Mall Athens και τον Ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο επιτυχημένος ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟ 949.

Μιλήσαμε με τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΡΥΘΜΟΥ 949 MAPPES, οι οποίοι από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου εκπέμπουν non stop από το εμπορικό κέντρο. Στόχος τους η συγκέντρωση χρημάτων  για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, Ιωάννα Λαΐου και Ράνια Κωστάκη, είναι η μαγική τετράδα πίσω από το φετινό θαύμα των Χριστουγέννων.

Φανερά ευδιάθετοι ,παρά την σωματική κούραση, απάντησαν στις ερωτήσεις του FTHIS.GR

Πως βλέπετε την προσέλευση του κόσμου στον  φετινό Ραδιομαραθώνιο;

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΟΝ: Η προσέλευση του κόσμου είναι τεράστια, έρχονται για να μας δούνε όχι μόνο εμάς αλλά και τους καλλιτέχνες. Ο στόχος είναι ιερός και με την βοήθεια όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χαιρόμαστε όταν όλοι μαζί καταφέρνουμε κάτι τόσο σπουδαίο.

ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΙΟΥ: Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, το θυμόμαστε κι από πέρυσι είναι συγκινητική η ανταπόκρισή τους και χαιρόμαστε πάρα πολύ. Άνθρωποι όλων των ηλικιών ακόμη και μικρά παιδάκια, έρχονται με τους γονείς τους και βάζουν χρήματα στην κάλπη που έχουμε τοποθετήσει έξω. Χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ: Η προσέλευση του κόσμου είναι συγκινητική, μας παίρνουν τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα. Έρχονται όμως και στο The Mall, ώστε να μας στηρίξουν από κοντά, να μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε κι απ΄ ότι μαθαίνω κι από τα στατιστικά μας πηγαίνουν πολύ καλά και τα μηνύματα. Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες όταν κάτι πραγματικά έχει σημασία κι είναι για τον συνάνθρωπο όλοι συσπειρωνόμαστε.  Στα δύσκολα ενωνόμαστε.

Η Ιωάννα Λαΐου, αν και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βοηθάει έμπρακτα στον Ραδιομαραθώνιο και προσπαθεί με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να μοιράζει χαρά και δύναμη σε όλους. «Η προσφορά καλό θα ήταν να μην υπάρχει μόνο τις γιορτινές ημέρες. Θεωρώ βέβαια πως υπάρχει γενικότερα, αλλά αυτές τις ημέρες ακούγεται περισσότερο. Μακάρι αυτοί που μπορούν να βοηθάνε όλο τον χρόνο όχι μόνο τις γιορτές» δήλωσε η ίδια.

Μάλιστα τις ώρες που η μέλλουσα μανούλα ξεκουράζεται, την γυναικεία πινελιά στα θέματα που προκύπτουν χαρίζει απλόχερα η Ράνια Κωστάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα, θέλησε να μιλήσει για την συγκεκριμένη φετινή προσθήκη: «Η προσθήκη της Ράνιας είναι πολύ σημαντική γιατί έχει μία δική της οπτική στα πράγματα που την χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε στον Ραδιομαραθώνιο. Οι επαφές της με τους καλλιτέχνες είναι πολύ χρήσιμη, αλλά εκτός αυτού η Ράνια είναι μία από τις παλαιότερες ραδιοφωνικές παραγωγούς κι ένα τέτοιο project έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους που στέκονται πυλώνες».

Παρατηρώντας την δύναμη και την ενέργεια που απαιτείται για όλο αυτό που προσπαθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναρωτηθήκαμε εάν αμφέβαλαν έστω για μία στιγμή στο αν τελικά θα τα καταφέρουν.

«Θα αντέξουμε αν και το σώμα μας έχει αρχίσει και παραδίδει σιγά σιγά, όμως η ψυχή και το μυαλό μας είναι στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS, στις μητέρες SOS και σε όλη αυτή την όμορφη προσπάθεια που έχουν κάνει εκεί οι άνθρωποι.  Όλα αυτά είναι συνεχώς στην σκέψη μας και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε και να φτάσουμε στον στόχο μας. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι πως ο καθένας μας μπορεί να παραμερίσει οτιδήποτε θεωρείς στην καθημερινότητά σου σημαντικό για έναν μεγαλύτερο στόχο. Από 113 ώρες συνεχόμενης παρουσίας στον αέρα, να καταφέρουμε να φτάσουμε τις 150! Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 20:00»,  δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δείχνοντάς την θέληση και την πίστη σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Κλείνοντας θέλησαν να στείλουν τις δικές τους mappikes Χριστουγεννιάτικες ευχές στους αναγνώστες του FTHIS.GR

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΟΝ: Καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία αγάπη και περισσότερα χαμόγελα για όλους μας! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει στον καθένα ξεχωριστά αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΙΟΥ: Είναι κοινότυπο αλλά είναι πραγματικά το πιο σημαντικό, υγεία… υγεία πάνω από όλα. Όλα τ’ άλλα μπορούν να γίνουν αν δεν έχεις την υγεία σου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Καλή χρονιά σε όλους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ: Να μην σταματήσουμε να ονειρευόμαστε αν και ζούμε σε μία κοινωνία που πολλές φορές μας απογοητεύει, να πιστέψουμε πως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να μην χάνουμε το θάρρος και την ελπίδα μας. Υγεία και καλή χρονιά σε όλους.

Όσοι θέλετε να στηρίξετε τον δεύτερο Ραδιομαραθώνιο και τα Παιδικά Χωριά SOS, δεν έχετε παρά να στείλετε την αφιέρωσή σας στο 19820 .

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR