counter

Πύρρος Δήμας: "Λύγισε" on camera για την απώλεια της γυναίκας του – "Άλλη ερώτηση…"

Πύρρος Δήμας: "Λύγισε" on camera για την απώλεια της γυναίκας του – "Άλλη ερώτηση…"
Πύρρος Δήμας: "Λύγισε" on camera για την απώλεια της γυναίκας του – "Άλλη ερώτηση…"

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Χάρη Λεμπιδάκη μίλησε ο Πύρρος Δήμας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, στην πορεία του στον αθλητισμό αλλά και το νέο του ξεκίνημα που έκανε στην προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Πύρρος Δήμας

«Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας.

«Το 1992 μπήκαμε εγώ και η Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θεωρώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο. Εμείς οι Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να είμαστε σε σχολεία και όχι κάπου αλλού», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε για το πως είναι στην καθημερινότητά του:  «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους».

Για την απώλεια της συζύγου του είπε ο Πύρρος Δήμας μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του: «Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…».

«Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία», δήλωσε ακόμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR