counter

Πύρρος Δήμας: Απέφυγε την ερώτηση για τον θάνατο της συζύγου του

Πύρρος Δήμας: Απέφυγε την ερώτηση για τον θάνατο της συζύγου του
Πύρρος Δήμας: Απέφυγε την ερώτηση για τον θάνατο της συζύγου του

H κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκούντ» συνάντησε τον Πύρρο Δήμα και εκείνος μίλησε για την αγάπη που πέρνει από τον κόσμο και τα παιδιά του. Όταν όμως ερωτήθηκε για τον θάνατο της συζύγου του, ο ολυμπιονίκης απέφυγε την ερώτηση

«Σε κάθε μου νίκη σκεφτόμουν ότι θα λείπω από τα παιδιά μου κι ότι θα πρέπει να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Ο αθλητισμός με έμαθε να μην φοβάμαι τη ζωή, να στέκομαι στα πόδια μου, να αγαπώ και να σέβομαι τους γύρω μου. Θα έλεγα ότι έφυγα πολύ χορτάτος και γεμάτος» είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Σχετικά με τα παιδιά του δήλωσε: «Τα παιδιά μου είναι μεγάλα πια. Η Ελένη μου είναι 26, ο Βίκτωρας 24, η Μαρία 22 και ο μικρός 12. Η Μαρία κάνει άρση βαρών, είναι στο Σικάγο και σπουδάζει, πριν έκανε κωπηλασία και τώρα κάνει άρση βαρών, αυτό που της έλεγα πριν έξι χρόνια το αποφάσισε τώρα. Δε ξέρω αν θα κάνει μεγάλη καριέρα ή θα γίνει μεγάλη αθλήτρια αλλά μου αρέσει που κάνει άρση βαρών»

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για το πως διαχειρίζεται την απώλεια της συζύγου ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Δεν θα ήθελα Έμαθα να είμαι δυνατός. Σε κάνει η ζωή, όχι μόνο εμένα αλλά όλον τον κόσμο. Η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Πύρρου Δήμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR