counter

Πύρρος Δήμας- Αφροδίτη Σκαφίδα: Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Πύρρος Δήμας- Αφροδίτη Σκαφίδα: Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του
Πύρρος Δήμας- Αφροδίτη Σκαφίδα: Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τη Σάσα Σταμάτη στο “Secret” των Παραπολιτικών, το ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη.

Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Πύρρος Δήμας- Ο θάνατος της συζύγου του και η νέα σελίδα στη ζωή του

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βυθίστηκε στο πένθος από τα μέσα Ιουνίου του 2018, όταν η σύζυγός του, Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. «Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου», είχε δηλώσει για την σύντροφό του ο Πύρρος Δήμας στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού – “Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά”

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθε στη ζωή του τέσσερα χρόνια μετά και την έχει γεμίσει με χαμόγελο. Είναι κι εκείνη αθλήτρια, οπότε έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Στο τηλεοπτικό κοινό είχε συστηθεί μέσα τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του Survivor. Η 39χρονη αθλήτρια του στίβου αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, και μάλιστα κατέχει πολλά ρεκόρ στο άθλημά της. Το 2019 μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού πήρε την 4η θέση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR