counter

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo αλλά και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχουμε δημοκρατία. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Δεν είμαι υπέρ φανατισμών, υπέρ πραγμάτων που σε κάνουν και χάνεις την λογική και τον λόγο σου σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν είμαι δικαστής του κάθε ανθρώπου, ούτε εισαγγελέας, ηθοποιός είμαι. Τα προβλήματα της δουλειάς μου τα αντιμετωπίζω εγώ ο ίδιος όπως μπορώ και όπως ξέρω. Πολλές φορές με λογική και πολλές φορές παράλογα.

Από τη στιγμή που υπάρχει νομική διαδικασία απέναντι σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί και ξέρω αρκετά, νομίζω ότι οφείλουμε και για το κίνημα για να έχει μια σοβαρή νομική υπόσταση, πρέπει η ίδια η δικαιοσύνη να δείξει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Η δική μου συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε τις εντάσεις της αλλά μέχρι εκεί. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ και αντιμετωπίζω μια κατάσταση, υπάρχουν άλλοι που δε μπορούν», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ωστόσο, ο Πυγμαλίων έδειξε την ενόχλησή του: «Δε θεωρώ σωστό αυτή τη στιγμή εφόσον βάλετε ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο, να γίνουμε εμείς οι σοφοί, να μπούμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε. Δε ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ξέρετε εσείς την έκβαση της δίκης; Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από την έκβαση της δίκης. Φέρνετε εμένα πάλι σε μια θέση να κρίνω, ποιος είμαι εγώ να κρίνω; Μπορώ να κρίνω μόνο τον εαυτό μου».

Όταν η δημοσιογράφος επέμεινε, ο ίδιος της είπε: «Πάλι μου ζητάτε να πάρω μια θέση για έναν άνθρωπο και όχι για εμένα» και συνέχισε λέγοντάς της πως εκεί ήταν για να μιλήσουν για την παράσταση “Προδοσία” του Χάρολντ Πίντερ.

Η δημοσιογράφος όταν συνέχισε λέγοντας ότι απλά ζητάει τη γνώμη του, εκείνος της απάντησε: «Περίμενα να με διορθώσετε και να μου πείτε ότι είμαστε για το “Πάρτυ Γενεθλίων”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR