counter

"Πως κατάφερα να παχύνω τα φρύδια μου μετά από χρόνια"

"Πως κατάφερα να παχύνω τα φρύδια μου μετά από χρόνια"
"Πως κατάφερα να παχύνω τα φρύδια μου μετά από χρόνια"

Είμαι σίγουρη ότι έχετε ακούσει ότι το σχήμα των φρυδιών αλλάζει όλο το πρόσωπο. Προσωπικά έχω παιδευτεί πολύ με το συγκεκριμένο ζήτημα αφού στην εφηβική μου ηλικία τσουρομάδησα τα πλούσια και πυκνά φρύδια μου -ας όψεται η μόδα της εποχής- και μέχρι να καταφέρω να τα φέρω βόλτα μου πήρε χρόνια!

Το βασικό και απόλυτο μυστικό είναι να έχετε υπομονή και όταν πάρετε τη μεγάλη απόφαση να μεγαλώσετε τα φρύδια σας να μην περιμένετε θαύματα. Τίποτα δε γίνεται από τη μια ημέρα στην άλλη.

Όταν με το καλό φουντώσουν, βρείτε έναν άνθρωπο που σας ταιριάζει κι εμπιστευτείτε τον ώστε να αποκτήσετε το καινούριο σας σχήμα. (Η δική μου σωτήρας ακούει στο όνομα Μαρία)

Κάθε μήνας που περνά τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τρίχες που δεν περιμένατε ποτέ να κάνουν την εμφάνιση τους θα έρχονται να καλύψουν τα κενά,

Για να επιταχύνετε την όλη διαδικασία σας προτείνω να εφαρμόζετε με μια μπατονέτα κάθε πρωί που ξυπνάτε και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε μερικές σταγόνες καστορέλαιο. Το βρίσκετε στα φαρμακεία, είναι πολύ οικονομικό και το κυριότερο…. κάνει θαύματα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR