counter

Πώς η γαστρεντερίτιδα, προκάλεσε αυχενικό στην Κατερίνα Ζαρίφη! Η παρουσιάστρια φοράει κολάρο

Πώς η γαστρεντερίτιδα, προκάλεσε αυχενικό στην Κατερίνα Ζαρίφη! Η παρουσιάστρια φοράει κολάρο
Πώς η γαστρεντερίτιδα, προκάλεσε αυχενικό στην Κατερίνα Ζαρίφη! Η παρουσιάστρια φοράει κολάρο

Κατερίνα Ζαρίφη κολάρο

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Κατερίνα Ζαρίφη εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από την ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί. Αυτός είναι και ο λόγος που χθες Δευτέρα δεν εμφανίστηκε στο πάνελ της Ελένης όπως κάθε μέρα.

Έστειλε το μήνυμά της βέβαια λέγοντας χιουμοριστικά ότι... στέγνωσε.

Αυτό όμως που δεν είπε, είναι πως μετά την γαστρεντερίτιδα έπαθε και ψύξη, λυκόπιασμα, στράβωσε η μία της πλευρά, όπως θέλετε πείτε το, αφού ιατρική γνωμάτευση δεν υπάρχει ακόμη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός όπως είπε στο FTHIS.GR κοιμήθηκε αγκαλιά με τη λεκάνη γι αυτό και ξύπνησε σήμερα το πρωί, να πάει στο "Rυθμός 949" όπου κάθε πρωί κάνει την επιτυχημένη εκπομπή της με το ραδιοφωνικό της ταίρι, Νίκο Παπαδάκη και δεν μπορούσε να στρίψει.

Κοινώς πηγαίνει μονοκόματη.

Μάτι! Μάτι! Σίγουρα πράγματα, αλλά και απροσεξία.

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το πόστο της όμως, αφού ο "Ρυθμός 949" εξασφάλισε κατ΄αποκλειστικότητα την πρώτη μετάδοση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της Έλενας Παπαρίζου, μετά από απουσία 3 χρόνων με τίτλο... "Πόσο μ' αρέσει"! Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμπιστεύστηκε στον Ρυθμό 949 το πρώτο της ελληνικό single μετά απο τρία χρόνια! Πρόκειται για ένα τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία και θα ενθουσιάσει, όχι μόνο τους χιλιάδες θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και όλους εσάς. Ένα single που θα γίνει σύνθημα για πολλούς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί την Τρίτη 19 Μαρτίου θα ακούσετε πρώτοι εσείς την ολοκαίνουργια Έλενα Παπαρίζου, στο πρωινό του Ρυθμού με Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκο Παπαδάκη.

Παρά την κατάστασή της η Κατερίνα, θα εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή της Ελένης και εάν το πιάσιμο δεν υποχωρήσει το απόγευμα θα επισκεφθεί ειδικό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR