counter

Πως από το... "Η Ευγενία είναι διακοσμητικό στοιχείο" τώρα ποζάρουν αγκαλιασμένοι; Τι λέει στο FTHIS.GR ο μουσικοσυνθέτης

Πως από το... "Η Ευγενία είναι διακοσμητικό στοιχείο" τώρα ποζάρουν αγκαλιασμένοι; Τι λέει στο FTHIS.GR ο μουσικοσυνθέτης
Πως από το... "Η Ευγενία είναι διακοσμητικό στοιχείο" τώρα ποζάρουν αγκαλιασμένοι; Τι λέει στο FTHIS.GR ο μουσικοσυνθέτης

Γιώργος Θεοφάνους - Ευγενία Μανωλίδου

Από τη Μαίρη Παλιαλέξη

Τα τελευταία χρόνια απασχολεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σόουμπίζ η κόντρα της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους. Άλλοτε πυροδοτείται με εκατέρωθεν δηλώσεις και άλλοτε υποβόσκει...

Όλα αυτά όμως μέχρι χθες, γιατί αν κρίνει κανείς από την φωτογραφία στην οποία η μαέστρος και ο μουσικοσυνθέτης ποζάρουν αγκαλιασμένοι στη συνάντησή τους στο Ηρώδειο, τότε μπορεί να καταλάβει ότι όσα τους χώριζαν ανήκουν στο παρελθόν.

Τι τους χώριζε;

«Καρφιά» και αιχμηρές δηλώσεις την εποχή που τα ονόματα τους συζητιούνταν για το «X-Factor» και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», με την πιθανότητα να συνυπάρξουν στην κριτική επιτροπή ενός από τα δύο talent show.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωνε: «Είχαμε κάνει με την Ευγενία δοκιμαστικό, προκειμένου να μπει στην κριτική επιτροπή του Χ-Factor, αλλά δεν είχαμε χημεία γι αυτό και την θέση την πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη».

Ένα χρόνο αργότερα ο Γιώργος Θεοφάνους έλεγε για την πιθανή συνεργασία τους στο "Eλλάδα έχεις Ταλέντο": «Η Ευγενία δεν βάζει γλώσσα μέσα της, το ίδιο κι εγώ. Αν είχα δεχτεί να βρίσκομαι στην επιτροπή του "'Ελλάδα έχεις ταλέντο", θα είχα φύγει από το πρώτο επεισόδιο» και η Ευγενία του απαντούσε: «Ο καθένας λέει ότι πιστεύει. Το πρόγραμμα είναι γνωστό. Αν δεν του άρεσε του κυρίου Θεοφάνους το show, κατ΄ εμέ δεν θα έπρεπε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε αυτό. Παρ' όλα αυτά από ότι γνωρίζω το συζήτησε».

Ενώ ο Κύπριος δημιουργός, είχε πει για την συμμετοχή της στο «Master Chef»: «Δεν θα παρουσίαζα ποτέ εκπομπή όπως το "Top Chef" ή το "Master Chef", γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Στεναχωριέμαι για την Ευγενία Μανωλίδου, είναι μια μαεστρίνα που κάνει κάτι άλλο από αυτό που σπούδασε. Στο "Dancing With the Stars" ήταν πολύ καλή, αλλά τώρα τι θα κάνει; Θα μαγειρεύει; Κι αυτό το κάνει καλά; Όλα τα ξέρει πια;» ενώ όταν η εκπομπή βγήκε στον «αέρα» είχε πεί: «Την Ευγενία Μανωλίδου τη θεωρώ διακοσμητικό στοιχείο. Δεν κάνει τίποτα στην εκπομπή. Τι κάνει ;»

Τα χρόνια πέρασαν και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στο Ηρώδειο. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον μουσικοσυνθέτη και εκείνος μας είπε: « Δεν έχω κανένα λόγο να μην μιλάω με την Ευγενία Μανωλίδου και κανένα λόγο που να με κάνει να μην την αγκαλιάζω και να φωτογραφίζομαι μαζί της. Όταν ασχολείται με τη μουσική το κάνει εξαιρετικά".

 Ο Γιώργος Θεοφάνους έφτασε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος απο την σύζυγό του Βίλλυ.

Γιώργος Θεοφάνους - Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου πόζαρε στους φωτογράφους μόνη πρίν τη συνάντηση με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Γιώργος Θεοφάνους - Ευγενία Μανωλίδου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR