counter

Πώς θα ένιωθες αν ήσουν ο David Beckham; 200 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα, 18 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και 6 πολυτελείς επαύλεις σε όλο τον κόσμο!

Πώς θα ένιωθες αν ήσουν ο David Beckham; 200 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα, 18 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και 6 πολυτελείς επαύλεις σε όλο τον κόσμο!
Πώς θα ένιωθες αν ήσουν ο David Beckham; 200 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα, 18 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και 6 πολυτελείς επαύλεις σε όλο τον κόσμο!

David Beckham

Αδιαμφισβήτητη αθλητική προσωπικότητα, διεθνής celebrity, είδωλο της μόδας, πόθος εκατομμυρίων γυναικών, πρότυπο στιλ για άλλους τόσους άντρες παγκοσμίως, σύζυγος της Victoria Beckham και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο David Beckham στα 37 του έχει πραγματοποιήσει κάθε όνειρό του και πιθανότατα πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσε να σκεφτεί και ο ίδιος όταν υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο με την Manchester United, μόλις στα 14 του χρόνια.

Η φετινή λίστα με τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου τον φέρνει στην κορυφή με συνολική περιουσία που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εφημερίδας "Sunday Times" και της επίσημης λίστας "UK Rich List".

Γεννημένος το καλοκαίρι του 1975, στο μεσοαστικό Essex από δύο γονείς αφοσιωμένους οπαδούς της Manchester United, ανέπτυξε από νωρίς την αγάπη του για τη στρογγυλή θεά. Η «ταυρίσια» δύναμή του, το πείσμα του και η αποφασιστικότητά του σε συνδυασμό με το δεξί πόδι – "διαβήτης" (οι σέντρες και οι εκτελέσεις φάουλ παραμένουν ακόμα αξεπέραστες), ήταν οι λόγοι που οι κάμερες μέσα στο γήπεδο ήταν πάντα στραμμένες πάνω του.

Τα δυνατά συμβόλαια με παγκόσμια brands, είναι περισσότερα και από τους 10 συμπαίκτες που έχει σε κάθε αγώνα και η αλήθεια είναι πως ότι φοράει, προωθεί και διαφημίζει γίνεται ανάρπαστο. Κατάφερε να γίνει εξώφυλλο σε γυναικεία περιοδικά μόδας, αλλά το μεγαλύτερο κατόρθωμά του είναι ότι έγινε ο πρώτος αθλητής που η φήμη του ως σύμβολο του στιλ ξεπέρασε αρκετές φορές την ποδοσφαιρική του αξία.

Μετά από τόσα χρόνια στη δημοσιότητα οι αγάπες του παραμένουν οι ίδιες. Λατρεύει το ποδόσφαιρο, την οικογένειά του και τα πολυτελή, γρήγορα αυτοκίνητα. Για αυτό και στα parking των σπιτιών του βρίσκονται μία Hellcat μηχανή (67.000 ευρώ) και ακόμη 18 πανάκριβα αυτοκίνητα ανάμεσα στα οποία μία Βentley, δύο Rolls Royce, μια Aston Martin, δύο Porche, μια Mercedes, ένα Hummer και μια Lamborghini Gallardo.

Και αν σας εντυπωσίασε η συλλογή αυτοκινήτων του, το πορτοφόλιο με τα ακίνητα της οικογένειας Beckham είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ο David αγόρασε μια εντυπωσιακή βίλα 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στο νησί Palm Beach του Dubai και ένα πολυτελές διαμέρισμα στον ψηλότερο πύργο της χώρας αξίας 3,9 εκατομμυρίων. Το 2007, όταν η οικογένεια Beckham μετακόμισε στο Los Angeles απέκτησε μια υπέροχη έπαυλη στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς για 17 εκατομμύρια ευρώ. Τον Μάιο του 2005 με την μεταγραφή του στην Real, αγόρασε και μια βίλα στην Ισπανία, που κοστολογείται στα 4,6 εκατομμύρια. Το σπίτι της οικογένειας στη Γαλλία αγοράστηκε το 2003 για 1,5 εκατομμύριο και βέβαια το σπιτικό τους στο Hertfordshire του Λονδίνου, που τα αγγλικά μέσα ονομάζουν "Beckingham Palace", αγοράστηκε από το David μετά τον γάμο του με τη Victoria το 1999 για 3 εκατομμύρια ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR